Ennél lehet jobbat?
400e-ből lehet ennél jobbat kihozni?
Monitor az 1 AOC 24" LED 1920x1080
Ha tudtok jobbat mondjatok indokkal is miért nem jo az amit összeraktam.
Számítógép ház
Thermaltake VM600M1W2Z Dokker BlacX Fekete
16.450,-törlés
Optikai meghajtó
Asus SATA-24B3ST Fekete Box
6.855,-törlés
Egér
Logitech G300 910-002359
8.910,-törlés
Billentyűzet
A4-Tech X7 G800V
5.830,-törlés
Monitor
Operációs rendszer
Az összeállított konfiguráció ára:
397.215,-
" az fsp és a seasonic között nincs akkora űr mint gondolod, jó a hatásfoka az aurum goldnak."
Nekem nem az fsp-vel van a gondom, ha nem azzal, hogy az SS-st fosozod. Amúgy imádom, hogy folyton hatásfok. Igen abban lehet picit jobb, de attól az aurum bele nem lesz még egy akkora hűde szuper.
Köszi hart viszont mégsem maxoltad ki :D mert a monitorom már meg van és még van 400 a gépre
a ramból pedig nem 1 mezei kis ram lenne hanem 1 ilyen: [link]
olvasd el a részleteket kedves ezio
Ha megteszed hart akkor ennyiből összerakhatnál 1et gondolom +50k azért valamicskét dobna rajta
Akkor még egy ilyen CPU ha tuningolnál:
A maradékból válassz egy egeret ami tetszik, meg billt, esetleg ha nem jön be a ház, azt.
Ezt már full HD feletti felbontásra ajánlom, ha full HD-nál megmaradsz(vagy kissé fölötte) VGA-nak simán elég egy HD 7870, sőt. Ha nem tuningolsz, akkor még mindig egy mondjuk ASUS/ASRock H67/77-es lap, és egy i5 2300/2400 stb..(nem K-s).
ui: Amúgy én ennyit nem dobnék ki gépre, össze lehetne pattintani egy olcsóbb, és jó gépet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!