Mit érdemes venni belőle?
Most mégis úgy adódott a lehetőség, h 25.000 Ft-ot elkölthetek számítástechnikára. Az asztalit fejleszteni szerintem kevés volna, meg gond az, h ha vennék bele pl RAM-ot, a régebbieket nem tom elpasszolni senkinek. Most vezeték nélküli egeret a laptophoz megint feleslegesnek érzem, h vegyek. Nyomtatni tudok a munkahelyem amennyit szeretnék, azon kívül van egy Canon MP250-es multifunkciós kütyüm itthon.
Van egy egyéves asztali gépem, a következő konfiggal:
Proci:Intel Core i3-540 3060 Mhz 4Mb LGA1156 Box
Alaplap: ASROCK H55M-GE R2.0/BULK
Memória: Kingmax 2GB DDR3 1600 Mhz Hercules Series (2db)
HDD: Western Digital 500 GB 7200rpm SATA-300 16MB
Táp: 450 W Chieftec CTG-450-80P
Videokártya: Sapphire Radeon HD5770 1GB DDR5 OC VERSION
Rendszer: Win7 Ultimate 32 bit
Most vettem egy hete kb egy HP Pavilion g6 notebook-ot is. Ehhez vettem egeret, táskát, hűtőventilátort. Ezeken kívül van 2 db 500 GB-os Transcend külső merevlemezem.
Várom az ötleteket!
Alkohol nem lesz, de ezt már megbeszéltük. :D
Kicsit láma vagyok, de az SSD mitől jó? :D
Érdemes megnézni hogy teljesítenek a merevlemezekhez képest:
A tesztben egy teljesen átlagos sebességű merevlemezzel hasonlítják össze a népszerűbb SSD-ket.
Ez lenyűgöző... :)
Egy biztos Kingston SSDNOW V200 (64GB)-ot nem éri meg venni...bár persze egy "sima" HDD-nél ez is jóval gyorsabb, de a többi SSD-hez képest tunya. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!