Felvevő kártyák. Mit lehet tudni róluk, és milyet érdemes venni?
Elég sok videót készítek, melyeket rendszerint YouTube-ra töltök fel, és hallottam, hogy léteznek olyan felvevő kártyák, melyek "átvállalják" a processzor helyett az egyes műveleteket, így überelve a szoftveres programok által okozott fps vesztést játék közben.
Egy ügyben fordulnék hozzátok. Ezekből a kártyákból milyet érdemes venni, illetve mi tartozik ezekből egy "erős" kártyának? Plusz ha van valami amit letudnátok írni ezekről a kártyákról nagyon hálás lennék.
Csak nem Sirisus&Slowmo2 videójában láttad?
Egyébként én WAYTEQ HD-95CX kártyát használok, kb. 20k volt, nagyon szép videókat vesz fel. Streamelni nem tud.
javaslom az avermediától a Live gamer HD lite-ot
(20000ft és annyi különbségvan a sima Live gamer hd között ogy ennek nincs belül fém borítása hanem csak a kártya van és nincs az a nagy piros gomb de szerintem a sima nem ér meg 40k-t a felsoroltakért)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!