Mit érdemes venni belőle?
Most mégis úgy adódott a lehetőség, h 25.000 Ft-ot elkölthetek számítástechnikára. Az asztalit fejleszteni szerintem kevés volna, meg gond az, h ha vennék bele pl RAM-ot, a régebbieket nem tom elpasszolni senkinek. Most vezeték nélküli egeret a laptophoz megint feleslegesnek érzem, h vegyek. Nyomtatni tudok a munkahelyem amennyit szeretnék, azon kívül van egy Canon MP250-es multifunkciós kütyüm itthon.
Van egy egyéves asztali gépem, a következő konfiggal:
Proci:Intel Core i3-540 3060 Mhz 4Mb LGA1156 Box
Alaplap: ASROCK H55M-GE R2.0/BULK
Memória: Kingmax 2GB DDR3 1600 Mhz Hercules Series (2db)
HDD: Western Digital 500 GB 7200rpm SATA-300 16MB
Táp: 450 W Chieftec CTG-450-80P
Videokártya: Sapphire Radeon HD5770 1GB DDR5 OC VERSION
Rendszer: Win7 Ultimate 32 bit
Most vettem egy hete kb egy HP Pavilion g6 notebook-ot is. Ehhez vettem egeret, táskát, hűtőventilátort. Ezeken kívül van 2 db 500 GB-os Transcend külső merevlemezem.
Várom az ötleteket!
25ezer szerintem komolytalan összeg.
Mindenesetre vinyót ne vegyél most, mert nagyon felment az ára.
Ha minden vágyad gépet fejleszteni, vegyél egy 64GB-os Samsung 830-as SSD-t.
De szerintem nincs értelme rá költeni, ha csak nem valami utalványról van szó, amit ugye másra nem lehet.
Bocs, kiegészíteném.
Azért komolytalan mert ha jobbat veszel valamiből, legyen jóval nagyobb tudású. A régit meg nem tudod értékesíteni, tehát a nyakadon marad. Tehát olyasmi vegyél amid még nincs. És ez nem feltétlen számítástechnikai alkatrész lehet. Ruha, wellness vagy akármi...
Az SSD ötlet az nem rossz, sokat gyorsít a rendszer működésén, játéknál persze nem érzed, de minden máson igen.
Még a vga-n lehet elgondolkodni, 15 körül el tudod adni, 35ért veszel egy 6850-est, az előrelépés és később is jó.
A memória az 2x2? Mert akkor nincs értelmes dolog amit vehetnél.
Ha játékos vagy akkor egérpadot és komoly egeret.
Ha nincs router (de gondolom van) akkor router jó döntés.
Esetleg szünetmentest, ezzel véded a kütyüidet, de én inkább elinnám a helyedben vagy előre befizetheted a netszámláidat is.
Hú köszi a hsz-eket! :)
Nem véletlen írtam, h pl a memóriát se volna kinek eladni, egyszerűen nincs olyan ismerősi köröm vagy bármi, akinek volna rá pénze, vaterán, meg ilyen helyeken meg nem vagyok regisztrálva.
Ja, egy pályázaton nyertem a zsozsót és annyi van ráírva, h elkölthetem ezekre a dolgokra. Persze többet is költhetek, de akkor is max 25.000-et adnak vissza.
Külső vinyón gondolkodtam még nővéremnek, de ha drágák, akkor hagyjuk.
Vagy lehet venni kéne egy kormányt az asztalihoz, bár abból se tudom mi lenne igazán jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!