Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit csináljak a laptoppal?...

Mit csináljak a laptoppal? Mechanikai hiba. (fujitsu) Vészhelyzet.

Figyelt kérdés

Unokatesóm kölcsönadta a laptopját és most vettem észre hogy hátul ahol illeszkedik a kijelző a géphez, meg van egy picit repedve. Na most én nem merem becsukni mert attól félek hogy eltörik az egész...

Mit csináljak vele, pillanatragasztó "megfogja"? szervizben meg tudják csinálni?

2012. máj. 11. 11:33
 1/7 anonim ***** válasza:
A zsanér repedése gyakori hiba, sűrűn előfordul. Ragasztóval óvatosan, mert ha megfolyik, nem tudod majd becsukni és eltörik. Úgy szokták hagyni, bírja amíg bírja, aztán zsanércsere, nem nagy pénz, bár típusfüggő.
2012. máj. 11. 11:39
 2/7 anonim ***** válasza:
22%

Te törted el egyáltalán?

Csukd le óvatósan, csomagold vissza a tokjába, majd ha rákérdez tagadj mindent, semmit se ismerj el!

Sőt, támadj te, mond neki hogy tök gagyi a laptopja.

2012. máj. 11. 11:41
 3/7 A kérdező kommentje:

első, köszi a választ :)

második: nem, nem én törtem el, egy kicsit megütötte azon a helyen.

De konkrétan nem a zsanér repedt meg hanem a "felső rész"

2012. máj. 11. 12:42
 4/7 anonim ***** válasza:
Akkor nincs semmi gond, azzal még lehet élni bőven, az csak a panelt védő borítás.
2012. máj. 11. 14:58
 5/7 A kérdező kommentje:
de ha össze akarnám csukni attól félek széttörhet... és kb az ugyanaz a probléma
2012. máj. 12. 11:42
 6/7 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a hátpanel elrepedt, nem fog széttörni, óvatosan csukd és nézd, hogy ot feszül e, de elvileg ott nem feszülhet semmi.

Olyat is láttam már, hogy a kijelző hátlapja végig keresztbe volt repedve és azt is le lehetett csukni:D

2012. máj. 12. 12:13
 7/7 A kérdező kommentje:
megpróbálom. thx :)
2012. máj. 12. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!