TP-LINK 192.168.1.1 hiba?!
A problémám a következő lenne.
Van egy TP-LINK routerem, aminél nem jön elő a beállításokhoz használható 192.168.1.1 oldal.
Első beüzemelésekor ( amit nem én csináltam) még előjött, de a srác aki csinálta szemmel láthatólag szintén nem értett hozzá. Mindent elállított amit csak lehetett és végül telefonos segítséggel sikerült megcsinálnia. Most viszont ha a másik gép (ami a routerről kapja a netet) üzemel akkor az én asztali gépemen nem lehet semmit sem csinálni, mert a modemen látszik, hogy van itt is net, viszont annyira lassú, hogy semmit nem képes betölteni. Állítólag a 192.168.1.1 oldalon van olyan beállítás, hogy el lehet arányosan osztani a két gép közti sebességet..... Pár napja újratelepítettem az op. rendszert de a probléma változatlan és továbbra sem enged arra az oldalra..... Valakinek valami ötlet? Hogy jutok fel a beállításokhoz?
router resettel megpróbálkozhatsz(a routr csatik felőli oldalán van egy reset nevű kis gomb, na azt addig nyomod, amég fel nem villan egyszerre a routeren az összes led, utána:user:admin
password:admin
én a srácra gondoltam :) akit említettél
a 2 válaszadó jól mondja
start->cmd
beírod hogy ipconfig
kiírja hogy ilyen IPn érheted el a routert.
Beírod a böngészősávba. Már látod is a konfigurációs oldalt.
igen nekem is ez volt a probléma épp most szereltem össze nem jött be a 192.168.1.1 el de a
192.168.0.1 bejön !!!!
általában : amdin admin
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!