Monitor panel? Márkák, pixel garancia és miegymás
BENQ
LG
MElyik márka jobb?
Melyik panel jobb?
Játékra kellene elsősorban a monitorra 50ezrem van maximum.
Ha tudtok ajánlani akkor márkát típussal mondjatok
SZempontok:
1920x1080
23-24"
jó kontraszt arány válaszidővel és ne TN.
Pixel garancia is fontos lenne.
Tudom vannak más márkák is amik jók pl : Dell AOC Samsung Asus Na meg az Eizio de erre ráenne a gatyám is
(és még sorolhatnám de körülnéztem lehet elkerülte a figyelmemet de ezek feleltek meg nekem, de ha tudtok jobbat szivesen veszem.
Lesd meg ezt a monitort:
Nehéz erre bármit is mondani, a BenQ Samsung panelt használ, az LG meg régen Philipset, most a bánat tudja, milyet. A Samsung saját panelt használ, a Philips és a Sony is, meg persze az Eizo is, talán még a Dell is, de az szerintem Chi Mei.
A többiek általában ezen gyártók paneljai közül válogatnak. Igazából akármelyiket is veszed, szinte ugyanazt veszed, Led-nél figyelj a hertzre, mert utánhúzás lesz gyors mozgásnál.
Köszönöm mindkettütöknek.
A dell monitorokkal az a bajom hogy egyiknél sem láttam pixelhiba garit legalább is iponon meg pár webáruháznál sem amik népszerűbbek szoval én inkább olyat vennék aminek van ilyesfajta garanciája
Amugy 1 kérdésem maradt még
IPS vagy P-VA?
Bár ehhez még hozzátenném, én egy BenQ G2200 HD monitort használok, ami egy 21.5"-os fullHD szerkezet.
Én tökéletesen elégedett vagyok vele, pedig TN film panelos, filmet nem ezen nézek, csak net és játék és arra tökéletes, 5 ms válaszidő és sose volt vele bajom.
Játékra szerintem ne támassz irdatlan nagy elvárásokat, mert nem kifizetődő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!