Az X Gamer Designer pc-től rendelt már valaki valamilyen hardvert? Mennyire megbízhatóak és hogy működik a garancia ha hibás a termék?
na első nagyon hamar lecsaptál:)
mondom engem is az alacsony árak leptek meg igazán, emiatt egy kicsit gyanús is a dolog..(nem feltételezek senkiről-semmiről se rosszat de nem árt vigyázni:)
megnéztem az említett gtx 460 ha minden igaz a mai árfolyammal számolva 28 valamennyi..
úgy érzem ez a kártya lesz a nyerő-igaz gépem jelenleg nem tudja teljesen kihajtani dehát gondolni kell a későbbi bővítésre is..
mit gondoltok egy chieftec ctg 400-as elbírja ezt? + (athlon 64 x2 proc, 2gb ram)
köszönöm a tanácsot, bizony jól meg kell gondolni mire költse a zember a pénzít:)ráadásul én kifejezetten nehezen adom ki..
viszont lehet maradok gtx-nél igaz többet fogyaszt viszont azt olvastam h 6850 sokkal inkább proc függő szóval igen erős proci(pl.amd x6) tudja csak kihajtani belőle a valós képességeit. ráadásul én a belátható jövőben sem hiszem h 4magosnál többre váltanék.
na mindegy azért hátha meggyőztök várom a kommenteket mellette és ellene:)
"azt olvastam h 6850 sokkal inkább proc függő szóval igen erős proci(pl.amd x6) tudja csak kihajtani belőle a valós képességeit."
Ezt a hardver-teszt.hu-n olvastad?
igen ott olvastam, vagy hülyeség lenne?
mondom még meg lehet győzni ha 6850 több előnnyel rendelkezik..és a konfigom bírja..
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__2..
hardver-teszt.hu
azok anyit se értenek hozá mint te:)
amugy árfolyam? nem magyar forintban vásárolhatsz?
a másik ajánlatom (6850 en kivül ha nem jõt volna le)
hogy ne itt rendelj
biztos találsz alig pár ezerel olcsób helyet de azért már jó sok ideje megbizható oldalt
aban a kérdésben felsoroltam párat
jaj dehogynem jött le, csak vártam még pár érvet másik mellett.
hát ja engem az egész nem igazán érdekel ezért nem is értek hozzá, ha viszont veszek vmit jó utánajárni.:)
mondjuk már nem aktuális, vettem egy vtx3d 6770-et és eddig tökéletes semmi problem nem volt vele eddig.remélem ezután se. pl witcher 2-t közepes grafra raktam be és tökéletesen vitte ezzel a régi konfiggal.
ez a kártya nekem bőven elég 24-ért vettem, meg mivel gépem még ezt se tudja 100%-ig kihasználni nem kell nagyobb.
egyébként az eredeti kérdésre visszatérve- láttam tegnap vki ugyanezt kérdezte- én nem rendelnék tőlük semmit alig van róluk vmi infó sztem ha baj lenne a rendelt termékkel akkor keresztetvethetnék a garira is ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!