Merevlemez hiba? (Többi lent. )
Nos a hiba a következő. Adott egy wd 500GB-os merevlemez. A mai nap során alaplapot cseréltem a gépben viszont ezzel az alaplappal az előbb említett vinyó nem hajlandó rendesen működni.
A vinyó tuti jó mert amíg nem cseréltem alaplapot ez volt a rendszer vinyóm.
Most az vele a gond, hogy ugyan a bios felismeri és a Windows ban az eszköz kezelő is de a saját gépben nem jelenik meg és még a Windows telepítő se tud vele mit kezdeni.
Ha a lemezkezelővel próbálom valami "i/o eszközhiba miatt nem lehet inicializálni a lemez" vagy valami ilyesmi hibaüzenetet kapok és ha bent van a vinyó irtózatosan lelassul a gép.
Mi lehet a gond? Kellenének legalább az adatok a vinyóról mivel minden adatom azon van.
Esetleg lehetséges, hogy tönkrement az alaplapcsere alatt. (O.o érdekes lenne de ki tudja.)
Akinek van ötlete segítsen please mert az adatok fontosak lennének. (U.I.: a win telepítőt csak végső ötletként indítottam rá üres lemezként észleli és azt írja, hogy nem lehet rá telepíteni és új particiót se tudok létrehozni...)
Abban tud valaki segitséget adni hogy adott egy SBS szerver raid-elt tükrözött vinyokkal. 4X250Gb + 500Gb hdd.
Nekem azt mondták hogy ezek mivel egy szerver gépben vannak simán kihuzható,visszarakható menni fog. Valami miatt kihuztam az 500Gb-ost ami csak a mentések helye és azota I/O hibával nem tudom megnyitni. A rendszer látja. Mivel egy szerverröl van szó szerintetek megoldható ujrainditás nélkül hogy elinduljon? vagy talán még az sem oldaná meg a problémát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!