Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hova tűnt a szabad hely és a...

Hova tűnt a szabad hely és a mentett állományok?

Figyelt kérdés
Win 7em volt de rosszalkodott, úgyhogy felraktam az xpt. még az újratelepítés előtt particionáltam, és erre az új 70 gb-s partícióra raktam rá mindent ami fontos, úgy, hogy ráférjen az xp, és az eredeti C-t leformatálva, majd az F-re(70 gb) rárakom az xpt, a C-re meg megy minden más meg a mentett állományok, és akkor lazaság van. Minden szép és jó, megvan a partíció átmásoltam a fájlokat. Megkezdtem a telepítést, ugye 130 gb szabad hely volt a C-n az F-en meg bőven volt elég hely az xp-nek. Amikor bejött a kép, csak egy C nevű meghajtót talált, és az 130 Gb területű volt.. Csodálkoztam, de mondom biztos csak hülyéskedik, leformáztam azt a 130 gb-t rá az xpt minden szép és jó, most is arról írok, de hol van a maradék 270 gb a partíciómmal a mentett fájlokkal mindennel együtt? Valaki segítsen!

2012. ápr. 14. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
Ezzz... egy kicsit zavaros, mi is van most akkor?
2012. ápr. 14. 16:31
 2/10 A kérdező kommentje:
win7nél csináltam 1 partíciót amire a mentéseket raktam, meg hogy majd arra ráfér az xp, aztán telepítés után mentések át a C-re a 70 gb meg az xpnek meg az egyéb programoknak, drivereknek jó lesz. maradt kb 130 gb szabad helyem. beraktam az xp cd-t és csak egy meghajtót talált, C néven 130 gbos lemezterülettel. Furcsálltam, de mondom legyen. leformatáltam, ráraktam a xp-t feltelepítettem, azóta mindent felraktam, driverek stb, de nemtom hogy hova lett a többi terület, a mentések és minden más..
2012. ápr. 14. 16:37
 3/10 anonim ***** válasza:

Én megnézném ezzel a programmal:

[link]

2012. ápr. 14. 17:01
 4/10 anonim ***** válasza:
Ne keresd"aztán telepítés után mentések át a C-re"és ha ezt formáztad így jártál.
2012. ápr. 14. 17:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Én úgy vettem ki a leírásából (bár ott is különféle adatok szerepelnek), hogy van egy 130 GB-os partíciója, meg kellene lennie egy 70 GB-os partíciónak, amit nem talál.
2012. ápr. 14. 17:12
 6/10 A kérdező kommentje:

van alapjába véve a HDD-m. Ez 400 gb.

Alapjába véve nem volt partícionálva, így volt rajta kb 200 gb hely.

Partícionáltam, volt a C. és az F. az F-re (70 gb) raktam mindent amit menteni akartam. így a 400 gigából össesen 130 Gb szabad hely maradt.. amikor telepítettem akkor meg csak 1 partíciót írt ki és azt is 130 Gb-al.. így érthetőbb?

2012. ápr. 14. 17:35
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, megvan a partíció, de valamiért nem 2 részben, és semmi adat nincs rajta.:(
2012. ápr. 14. 17:41
 8/10 anonim ***** válasza:

Hát elég zavaros amit írtál, pl. ez:

"van alapjába véve a HDD-m. Ez 400 gb.

Alapjába véve nem volt partícionálva, így volt rajta kb 200 gb hely."

2012. ápr. 14. 18:26
 9/10 anonim ***** válasza:

Bocs, véletlenül küldtem el, még nem fejeztem be.

Tehát ha van egy 400 GB-os merevlemezed, ami nincs partícionálva, azon op.rendszer sem lehet, mert op.rendszer csak partícionált területre települ.

Így aztán teljesen értelmezhetetlen, amit ezeken túl leírtál.

2012. ápr. 14. 18:31
 10/10 A kérdező kommentje:
jó bocsi hülyén írtam. megosztva a partíció.:) de már segített a kolléga, köszönöm neki!
2012. ápr. 28. 19:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!