Mekkora az ideális hely a C: partíción a Win7-nek?
Figyelt kérdés
Win7 64bit (Ultimate)2012. márc. 23. 23:28
1/11 anonim válasza:
Nálam 16 gigát foglal az egész hóbelevanc, minden felinstallált hülyeséggel együtt (swap kikapcsolva). Szóval szerintem egy 25-30 gigás partíció bőven elég neki.
2/11 anonim válasza:
Eszerint 64bites rendszernek 20 GByte szükséges.
Jól mondja az előző, egy 25-30 gigás partíció jó lesz neki.
3/11 anonim válasza:
Én alapból 50Gb-ot hagyok a rendszernek mindig. Mert mikor annyit hagytam mint amit előttem írtak mindig lassú lett a gép 1-2 hónap után.
4/11 anonim válasza:
Nincs köze a két dolognak egymáshoz.
5/11 anonim válasza:
De van. Ugyanis mióta ennyit hagyok egyáltalán nem lassul be. Ja és azt ne feledjük el, hogy a töredezettségmentesítőhöz is kell hagyni helyet...
6/11 anonim válasza:
Valami technikai magyarázatod is van arra, hogy mitől lassul be? Gondolom nincs (mondjuk nekem van - felinstalláltál rá minden fost, aztán pislogsz, hova tűnnek az erőforrások). Ha a winyó fele üres, az pedig bőven elég a defraghoz, bár az se hoz számottevő eredményt, tekintve hogy a file-ok 90%-a install után nem mozdul sehova, legfeljebb ha update-elve van valami.
7/11 anonim válasza:
Képzeld, csak a fontosabb dolgokat installáltam fel rá amik kellenek a munkámhoz és mondjuk a 62%-os válaszaidat amúgy sem fogadnám el ha én lennék a kérdező...
8/11 anonim válasza:
Mondjuk indokkal még mindig nem álltál elő, hogy mitől lesz lassabb a gép, ha kevesebb a hely a partíción, szóval ezt továbbra is várom. Hülyeségeket beirkálni mindenki tud, de támaszd is alá valamivel.
9/11 anonim válasza:
Én 100Gb-ot hagytam neki, így kényelmesen elfér a rendszer, +minden program amit használok, és még maradt 50 Gb szabad hely.
10/11 anonim válasza:
Most, 2014 szeptemberén 150GB partíciót ajánlanak, de minimum 100GB-ot. Most, hogy újra olcsó a HDD, talán nem akkora probléma. Persze, attól is függhet, ki mire használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!