Milyen fajta lenne ideális? Van egy goldenem (kan), szeretnék egy középtermetű (kb mint a goldi) kutyát, lehetőleg fajta tisztát. Hely van, időm lenne rá is. Gondoltam egy rotit, de sokan mondták,6 éves korára meghülyül. Nem tudom, milyen lenne jó.
Figyelt kérdés
2012. márc. 16. 16:46
1/7 anonim válasza:
A rottweiler teljesen jó választás...ha megfelelően neveljük.! Nekem is van és volt is...nagyon játékos és okos kutyák. Persze ha rosszul bánunk vele jó,hogy meghülyül.! Itt minden csak nevelés kérdése.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!A te kutyád mennyi idős? Törzskönyveset vettél? Vagy van MO-on Rottweiler fajtamentők?
2012. márc. 16. 16:58
4/7 A kérdező kommentje:
Közép Schnauzerek nem tetszenek,de köszi! :)
2012. márc. 16. 17:02
5/7 anonim válasza:
Első vagyok.: két hónap és 8 éves lesz. Az előző rotim sajnos évesen meghalt...rákos lett. A mostani is imádja a gyerekeket,nem törzskönyvezett és nagyon játékos.
6/7 A kérdező kommentje:
Értem.Golden mellé venném,ha kan lenne gondolom lenne verekedés :/ Már jártam ebbe a cipőbe,igaz 2 tacskóval.Nem szeretném megismételni nagyba.
2012. márc. 16. 17:09
7/7 anonim válasza:
*Első.: én 8,5 éves keverékhez hozattam és nagyon jóba vannak most is.! Össze kell őket szoktatni : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!