Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ha az alaplapomon 5 ventinek...

Ha az alaplapomon 5 ventinek van, , hely'', akkor a tápról rádughatok másikat?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy van egy alaplapom, aminek leírásában ez szerepel:

1cpu fan-2 chassis fan-2opt fan

Ezt értem.

Csakhogy, kinéztem egy házat, amiben gyárilag van 3 venti, de opcionálisan beszerelhető még plusz 5, ha jól értettem a termékleírást.

Amúgy is fejleszteni akarom a tápegységem, akkor ezek alapján az a kérdésem, hogy a maradék venti helyeket, ha kitölteném, azt lehet-e tápról működtetni.

Kicsit bonyolult, de remélem érthető.

Ha lehet, részletesebb választ kérnék, mert tényleg fontos lenne, nem tudok csak úgy a zsebembe nyúlni és havonta cserélni az alkatrészeket, így is évekig gyűjtögettem fejlszetésre.

Köszönöm a válaszokat előre is :)

ja, és tetőtérben lakom, ahol évszaktól függetlenül nagyon meleg van sajnos(vagy hála Istennek?:D)

2012. márc. 9. 20:19
 1/7 anonim ***** válasza:
Mire annyi hűtő? Még a legdurvább szerverekbe sincs annyi, jól kell kialakítani a légáramlást és ahhoz 2 házhűtő is elég.
2012. márc. 9. 20:31
 2/7 A kérdező kommentje:
Azt értem, és tudom, hogy nem kell annyi, de lehetséges tápról működtetni a ventiket?
2012. márc. 9. 20:34
 3/7 anonim ***** válasza:

első vagyok.

lehetséges

2012. márc. 9. 20:53
 4/7 kisslecso válasza:
hát teljesen felesleges annyi venti. de kérdés re válasz hogy ha van már egy 600watt os táppod akkor anak már kéne azért birni ja.
2012. márc. 9. 21:11
 5/7 A kérdező kommentje:

rosszul tettem fel a kérdést:)

nem a teljesítményre gondolok, hanem a csatlakozókra, amik a tápba vannak dugva, hogy azok kompatibilisek-e a ventik csatlakozóival, vagy csak átalakítóval?

2012. márc. 9. 21:19
 6/7 kisslecso válasza:
ha a le irásban szerepelnek ezek. akkor az alap lapon vannak a csatlakozok. olyan ventit kell venni aminek kettö vagy ha szabályozhatos akkor három villás csatija vann
2012. márc. 9. 21:21
 7/7 A kérdező kommentje:
értem, köszi, gondoltam megkérdezem...
2012. márc. 9. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!