Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » 60e-ből alap gamer config?

Ness04 kérdése:

60e-ből alap gamer config?

Figyelt kérdés

Segítséget kérnék.

egy konfigot szeretnék ugy 70% ban játékra többi 30% net, film egyéb

a keretem sajnos 60000Ft jelenleg ezért kérnélek titeket, hogy segítsetek összeirni egy konfigot ami nem haladja meg ezt az összeget vagy ha meg is haladja akkor nem sokkal.

előre is köszi :)

2012. máj. 9. 22:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Feltételezem, hogy a régi gépét akarja felújítani, ezért vinyóra nem is számoltam, se házra, se dvd íróra.

Amit viszont tényleg elfelejtettem az egy 5-6 ezres hűtő a Phenom II gyárija helyett, mert az kibírhatatlanul hangos és nem is hűt.

Szóval a delikvensnek az Athlonos procis verziót érdemes.

80+os IArena teljesen jó, semmi baj nincs vele, minek költene még +3 ezret, amikor szűkös a keret?

2012. máj. 10. 09:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Igen, nem lenne rossz tudni mije van.

Az iArénát én se ajánlom(a hatásfok magában semmi, az Aurumot is ezért ismerik sokan félre), 10K-ért ott van a 400-as CTG. Az M3N78D megint csak nem jó vétel, sima AM3-as lévén.

2012. máj. 10. 16:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!