A lényeg az hogy counter strike sourcéba ezzel a konfiggal low grafikán ugy hogy levan véve minden meg max fpsel consolba irva csak 260fpsem van és alap a config, mért van ezzzz? Min 700 nak kéne lenni.
a cs nem is támogatja a crossfirét ugyh csak egy vga-d teljesítményét használja a játék...
és így már érthető is...
Te is a "nagy prok" közé tartozol akik mindent levesznek lowra csak azért hogy sok fps legyen?
Szerintem szedd le GTA1-t és élvezd az fps számot.
Amúgy én (és rajtam kívül szerintem meg sokan) úgy gondolom hogy single playerbe elég 30-40 fps, mutliba meg 40-50.
De most tényleg, minek több?
Amúgy sokkal jobban jártál volna gyengébb procival, meg egy erős vga-val, és tápra máris nem ment ki ennyi. 16GB ram mi a frásznak? Ilyen brutális proci hűtő szintén mi a francnak amikor nem húzod?
akkor mit tegyek hogy több legyen? mit ajánlotok? hogy hogy nem támogatja a cross fire-t a counter strike amikor belépek fölül ki irja hogy cros fire-x de a procit is felhuztam rendesen és nem növekedett semmit és amugy bevan állitva ott is a multicore beállitás ami több magot használ de az fps nem növekedett... nekem szukségem lenne több fpsre mert én verseny szerüen üzöm a counter strike sourcöt... Mit változtassaka kkor a gépen?
nekem min 800ra lenne szukség....
attól kiírhatja, de nem támogatja...
amúgy mi az hogy a prok levesznek mindent lowra?meg hogy elég 50 fps? XD
ha nem értessz hozzá ne dumálj..
aki nem játszik ilyennel az nem tudja hogy 300 fps felett már érezhetően gyorsabban pörögnek a fegyverek és stb...
Igen van ilyen de nem mindegyiken van ahol megszablyák hogy hozd a géped és enyi legyen a minimum fpsed.
Akármennyi lehet a min 300 is..... nekem nincs annyi és nem mehetek ell ezért kéne egy jo konfig..
Mit változtassak a gépbe hogy több fps legyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!