Milyen egy mai ALAP gép konfigja?
alap felhasználásra, vagy legalább is otthoni aalap felhasználásra a következő alkatrészek kellenek:
alaplap, proci(apus), memória, merevlemez, ház, táp, monitor, billentyűzet és egér
otthoni felhasználás alatt én a netezést, irodai programok használatát, és filmnézést meg zenehallgatást értem, ja és mindezt úgy hogy amíg a gép működik, vagy ameddig már rohadt lassú nem lesz a gép, tehát körülbelül 5-6 évre tervezve
na, most komolyabban: amd-s apus procijai már elérték azt a teljesítmény( az integrált vga), hogy a hd vagy akár a fullhd felbontású videókat is simán vigyék: tehát én ilyet ajánlanék: [link]
e mellé 4 giga ramot, 1600 megaherzen; itt gonolvána jövőre, ugyanis ki tudja milyen gépigények lesznek 5-6 év múlva
e mellé egy egyszerű alaplapot, optikai meghajtót, 500gigás vinyót(de ha nagyobbra van szükség, akkor az is belefér, egy egyszerű ház, és egy minőségi tápot(ugyanis a gépnek 5-6 évet ki kéne bírnia)
nálam egy ilyen gép lenne az alap, de persze ha kisebb a keret, akkor valamin spórolni kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!