Ez a haverom konfigja:?
Figyelt kérdés
-gt430
-2GB RAM
-e3400
Na és azt kérdezi,hogy elmennének-e rajta 2010-es játékok mediumon meg közepes beállításokon,felbontáson?
2012. márc. 24. 22:06
1/6 anonim válasza:
Kizárt dolog. A processzor gyenge, a videokártya meg totálisan alkalmatlan játékokra, lévén egy irodai/htpc darab.
2/6 A kérdező kommentje:
Pedig nála megy a fifa 12,res5 COD-ok ezek mind mennek mediumon,akkor mi lehet a gond?Ám csak kérdezem ne vedd sértésnek!
2012. márc. 24. 22:42
3/6 Panda Péter válasza:
alacsony felbontáson persze hogy megyegetnek a cuccok, az nem kihívás. full hd-ban (illetve már alatt is) vége lenne a kártyának.
4/6 A kérdező kommentje:
Hát közepes felbontáson nyomta 1024-768,max attól eggyel feljebb!
2012. márc. 24. 22:50
5/6 anonim válasza:
Nah jóvan, de ilyen alacsony felbontás úgy néz ki, mint a mosott húgy. 1024*768-ban próbáltam a Metro 2033-at, de le sem tudtam lőni valamit, mert alig pár pixel a képernyőn.
6/6 A kérdező kommentje:
Kinek,hogy felel meg!:D Ám én is úgy játszok és nekem így tökéletes!:D
2012. márc. 24. 23:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!