A digitális rajztábla hogy működik?
Milyen effektekre gondoltál? :)
Amúgy úgy képzeld el a rajztáblát hogy van egy kis padod (nekem A5-ös méretű, nagyobb szerintem nem is kell), meg van hozzá egy tollad. A toll mozgatja a kurzort a gépeden, lényegében mintha az egérrel rajzolnál ahogy mondod, csak itt könnyebbséget ad hogy a saját kezedet használd. Effektek? Hááát... ha van rajzprogramod, vagy manipulálód, pl photoshop, abban lehet állítgatni hogy milyen vastag ecsetet szeretnél. De amúgy a padok általában nyomásérzékenyek, ergo ha beállítod, akkor minél jobban rányomod a tollat, annál vastagabb vonalat fog húzni, stb.
Nekem olyan van, aminél a tollon van 2 gomb, a padon meg 4, és ezeket is be lehet mindenféle dologra állítani, nálam pl vannak bizonyos betűkombinációk amikre beállítottam, hogy a ps-ben pl ne kelljen a billentyűzethez nyúlni, hanem egy kattintás a tollon és a pipettára vált át.
Remélem tudtam segíteni :)
Igen, nagyon sokat segítettél!:)
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!