Videókártya vásárlásnál mire kell figyelni?
Nem lesz igazam, mivel amit leírtam szubjektív :)
Amit te írtál az meg a te álláspontod.
Ahogy a kérdésben is írtam, nem mai gyerek a gépem és nem is várok sokat tőle. A lényeg, hogy a 2008 körüli igényeket elégítse ki. Config:
Processzor: Dualcore Intel Pentium 4, 3Ghz
Alaplap: LENOVO (többet nem tudok)
RAM: 2gb DDR2
Videókártya: Intel 946GZ Express Chipset
HDD: 160 gb
Nem akarok gamer pc-t, 4-5 játékkal szeretnék gördülékenyen játszani, ennyi az egész :) Ezzel még a Need For Speed MW is laggol :/
"Dualcore Intel Pentium 4, 3Ghz"
Hogy mi? Nincs Dual Core P4, HT-s van, meg Pentium D van.
Amúgy meg jó lenne tudni milyen is az alaplapod, ne hogy a végén AGP-s legyen.
Pentium D, elnézést :)
Alaplapról többet a leírtaknál nem tudok, az Everest sem ír róla többet :/
Everest mindent kiír, még a születési dátumodat is :D
Skyrim gyerekek pedig megy 6410 CPU-ba integrált kártyával! Proci AMD A4-3400. Én aztán próbáltam! :D Le voltam égve és hülyeségből 1920x1080 FULL HD de azt hiszem gyenge minőségben hagytam a beállításokat és játszottam! 30 kép megvolt, és egy 6770 az már valamivel többet tud.
Na de nekem most jobban megy van egy Sapphire 6870, ez kiváló ha Crysis 2 ha bármi más ULTRA beállításokra.
http://www.youtube.com/watch?v=LVPb2vL283E
115 Euróér volt a pixmánián 2 hete kb. (De csak a .sk végződéssel a többieknek nem), mikor kicsomagoltam a sima AMD 6870 helyett egy Sapphire 6870 tuniong kártyát küldtek mert más már nem volt :D Úgy örültem mint a farkamnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!