DannyZuko kérdése:
Ha összehasonlítanám ezt a 2 gépet, milyen eredményt kapnék? (régi laptop és mai netbook) - lent
Figyelt kérdés
a netbook egy mai rendesebben összerakott eeepc 1225B
PROCESSZORA AMD E-450 1.66GHz
MEMÓRIA MÉRETA beszerelt memória mennyisége : 4GB
MEMÓRIA TÍPUS: DDR3
KIJELZŐ ÁTMÉRŐA kijelző átmérője inchben 11,6"
FELBONTÁSA kijelző maximális 1366x768
LED KIJELZŐ: Igen
INTEGRÁLT VGA TÍPUS ATi Mobil RadeOn HD6320
Régi laptop: Asus f3sc
Core 2 Duo T7100 CPU 1.8 Ghz, Geforce 8400M G, Intel 925x chipset.
milyen lenne a 2 gép egymáshoz képest sebességben és felhasználhatóságban?
2012. máj. 7. 15:43
1/4 A kérdező kommentje:
A régebbiben 3GB DDR-2 memó van. elfeledtem kiírni.
Amire kéne: office 2010, grabbelések, filmnézés, zene, minimális képmanipulációk, néha egyszerűbb video vágások, torrent stb... Magyarán mondva egy haladó számtekesnek, ha nem akar kemény memóriaigényű dolgokat végrehajtani rajta.
2012. máj. 7. 15:45
2/4 anonim válasza:
attol függ mire használod ha sok dolgot akarsz egyszerre futattni akk a netbook-ra szavazok de ha processzor igénye feladatokra pl:játék akk a notbook. de én inkább a netbookot veném a ram miatt és mert kevesebb áramot eszik.
3/4 anonim válasza:
ja már értem akk a notbook amikor írtam a válaszomt akk még nem írtad mire kell
4/4 anonim válasza:
de ha 3gb ram van benne akk notbook
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!