Az egerem néha duplán kattint, mi lehet a baja?
Figyelt kérdés
Egy "Razer Naga" nevű egérről van szó, és sokszor észreveszem, hogy a sima kattintást duplának érzékeli. Pl meg akarok állítani "youtube"-on egy videót(azaz rákattintok a képre), és erre kinagyítja(a videóra kinagyul dupla kattintásra)... Régebben is volt már ilyen, akkor vettem egy új egeret... De ez egy viszonylag drága egér, és egy gagyibbat nem akarok venni. Arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e oldani a problémát valami más úton(pl elviszek szakemberhez, h kicseréljen valamit benne stb...). Válaszotokat előre is köszönöm.2012. máj. 5. 13:02
21/26 Panda Péter válasza:
ha garis, akkor add be gariba, és ne csesztesd, mert érvénytelenítheti a garit. ha meg nem garis, akkor írj privit, ismerek olyat aki vállal mikrokapcsoló cserét, de akát én is meg tudom csinálni.
22/26 A kérdező kommentje:
akkor ink. nem szedem szét... ha elviszem egy számítástechnikai boltba ott meg tudják csinálni a cserét? ha igen akkor ez mennyire drága?
2012. máj. 5. 15:00
23/26 Panda Péter válasza:
ha gariba nem cserélik, ill nem garis már, akkor én inkább "szakemberhez" vinném, számtech boltban egyébként se hiszem hogy foglalkoznak ilyesmivel.
24/26 A kérdező kommentje:
hol találok ilyesfajta szakembert?
2012. máj. 5. 15:13
26/26 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. máj. 5. 18:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!