Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Az egerem néha duplán kattint,...

Az egerem néha duplán kattint, mi lehet a baja?

Figyelt kérdés
Egy "Razer Naga" nevű egérről van szó, és sokszor észreveszem, hogy a sima kattintást duplának érzékeli. Pl meg akarok állítani "youtube"-on egy videót(azaz rákattintok a képre), és erre kinagyítja(a videóra kinagyul dupla kattintásra)... Régebben is volt már ilyen, akkor vettem egy új egeret... De ez egy viszonylag drága egér, és egy gagyibbat nem akarok venni. Arra lennék kíváncsi, hogy meg lehet-e oldani a problémát valami más úton(pl elviszek szakemberhez, h kicseréljen valamit benne stb...). Válaszotokat előre is köszönöm.

2012. máj. 5. 13:02
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
0%
Lehet beragad a gomblya
2012. máj. 5. 13:03
 2/26 anonim ***** válasza:
5%
redvás takarítsd kifele :D
2012. máj. 5. 13:04
 3/26 anonim ***** válasza:
10%
Nem kéne belehányni meg bele szarni
2012. máj. 5. 13:06
 4/26 anonim ***** válasza:
14%
hozd el hozzám 5pénzért kitakaritom neked :D
2012. máj. 5. 13:07
 5/26 anonim ***** válasza:
0%
szak ember vagyok szedtem már ilyet szét igaz volt 1 amit nem birtam össze rakni de ez most nem lényeg XD
2012. máj. 5. 13:07
 6/26 anonim ***** válasza:
100%

Razer szintű egerem nem volt még, de az olcsó egereknél ez rendszerint azt jelenti, hogy a kattintásért felelős mikrokapcsoló egyszerűen a sok kattintástól elkopott. Ez esetben sajnos új egér. (hacsak nem vagy ügyes forrasztásban és tudsz pont olyan kapcsolót szerezni, de ez esetben úgysem kérdezted volna ezt)

Ha garanciális még, vidd vissza persze. A tapasztalatom eddig az, hogy 10k pénznél többet nem érdemes egérre költeni, mert fogyóeszköz. Nálam legalábbis az. Igaz én néha elég erősen kattintok, akaratlanul is.

2012. máj. 5. 13:11
 7/26 anonim ***** válasza:
83%
Egyébként lehetséges, hogy csak becsúszott egy szőrszál vagy valami... De ha garanciális, ne szedd szét.
2012. máj. 5. 13:12
 8/26 anonim ***** válasza:
vegyél 1 ilyen dszuker egeret ez helyet ez tartos és van rajta külön dupla katintás gomb is :D
2012. máj. 5. 13:15
 9/26 anonim ***** válasza:
2012. máj. 5. 13:15
 10/26 anonim ***** válasza:
jó egér tegnap láttam tescoba akciósan lilát 300ft megéri szerintem
2012. máj. 5. 13:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!