Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tápegység túlterhelés?

Tápegység túlterhelés?

Figyelt kérdés

Rengeteget gondolkodtam már azon, hogy mi történne, ha túlterhelnék egy tápot ? Ezek a lehetőségek merültek fel bennem:

a) semmi, nem képes elegendő áramot adni, a rendszer teljesítményét lekorlátozza

b) túlterhelés esetén a hardverek nem jutnak elegendő áramhoz, a gép újraindul

c) egy darabig bírja, aztán kiég benne valami, és felborul az áramellátás

d) ugyan az mint a c, de a hardvereket is tönkrevágja ezáltal

e) egy nagy villanás keretében "kiég", bizonyos hardvereket megrongálva (egy ismerősömmel megtörtént, elszállt miatta a CPU-ja is!)

Tehát melyik lehetséges ezek közül ? Amint írtam, az e) pont már "elvileg" megtörtént, de az is lehet, hogy ez a bizonyos ismerős túlszépíti az esetet.

2012. máj. 4. 16:16
1 2 3 4 5 6
 21/51 A kérdező kommentje:

,,Megsúgom, hogy ezen az oldalon a %-ok SZART SE ÉRNEK."

Szerinted én nem tudom ? Jön a sok low és agyon offolnak mindenkit.

2012. máj. 4. 17:32
 22/51 anonim ***** válasza:

"vedd figyelembe hogy te csak 50%-os vagy :D"

Hart még úgyis lekörözne engem ha nem lenne billentyűzete. :)

2012. máj. 4. 17:35
 23/51 anonim ***** válasza:

N szóval, hogy meg voltak az ajánlott tápok, elnézést ezért, DE gondolnom kell a rossz híremre is.

""sok az idióta" éköztük teis!"

A kérdésem még mindig áll. No meg nem én gondlom dísznek a tápot. -.-

2012. máj. 4. 17:35
 24/51 A kérdező kommentje:

Ha már csak a sok hülyeséget lehet linkelni(elnézést a kivételnek), akkor veszek ilyet: [link]

Ez vajon mit tudhat ennyiért... ?

2012. máj. 4. 17:37
 25/51 anonim ***** válasza:
Mit tudhat? Kb olyasmit amire a gép tulajdonosok 99%-ának semmi szüksége. Esetleg ha ismersz olyan embert aki Quad SLI/CFX rendszerrel rendelkezik csúcs dVGA-kból, és iszonyatosan tuningolja őket, néhány benchmark pontért, kérdezd meg.
2012. máj. 4. 17:40
 26/51 anonim ***** válasza:

Kérdező én értem mire írtad,hogy a táp nem lát el lényeges feladatot.Nem úgy mint egy processzor...Tápoknál is a minőséget illetve a márkát kell megfizetni. 500w-os tápot vegyél szerintem ez alap.Ezek a tápok jobb minőségben 13-15 ezer forint körül mozognak.

Üdv!

2012. máj. 4. 17:40
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

"Ez vajon mit tudhat ennyiért... ?"

Ez a táp tud mosogatni, takarítani, porszívózni, ágyba vinni a reggelit, sőt még gyereket szülni is.

2012. máj. 4. 17:41
 28/51 A kérdező kommentje:

,,Nem értek egyet veletek. Szerintem a tápegység csak dísznek van."

Akkor vásárolj be párat és csinálj egy múzeumot külön tápegységeknek. Ígérem hogy egyszer meglátogatom.

2012. máj. 4. 17:42
 29/51 anonim ***** válasza:
Ez komolyan hihetetlen hogy ennyien komolyan gondolták a válaszomat. A gyerekszülős tápot nem akarjátok elhinni?
2012. máj. 4. 17:44
 30/51 A kérdező kommentje:

,,Ez a táp tud mosogatni, takarítani, porszívózni, ágyba vinni a reggelit, sőt még gyereket szülni is."

Szerintem villanyszámlán kívül mást nem csinál.

2012. máj. 4. 17:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!