Tápegység túlterhelés?
Rengeteget gondolkodtam már azon, hogy mi történne, ha túlterhelnék egy tápot ? Ezek a lehetőségek merültek fel bennem:
a) semmi, nem képes elegendő áramot adni, a rendszer teljesítményét lekorlátozza
b) túlterhelés esetén a hardverek nem jutnak elegendő áramhoz, a gép újraindul
c) egy darabig bírja, aztán kiég benne valami, és felborul az áramellátás
d) ugyan az mint a c, de a hardvereket is tönkrevágja ezáltal
e) egy nagy villanás keretében "kiég", bizonyos hardvereket megrongálva (egy ismerősömmel megtörtént, elszállt miatta a CPU-ja is!)
Tehát melyik lehetséges ezek közül ? Amint írtam, az e) pont már "elvileg" megtörtént, de az is lehet, hogy ez a bizonyos ismerős túlszépíti az esetet.
A linkelt táp egy hulladék(61%-os kolléga ironikus okokból linkelte) . Mondanám, hogy olvasd el a kommenteket, de inkább ne tedd, én most olvastam el, azt kell mondjam sok az idióta.
Az iponnal eddig nekem még gondom nem volt, de senki se kötelez hogy ott vedd, de példának jó.
Szóval még mindig áll az FSP Hexa és Chieftec CTG sorozat ajánlása.
Te tudod, ez engem nem gátol semmiben, ugyan úgy teljes értékű életet élek ezek után is.
Csak egy picuri kérdés. A te elved alapján mindegy. Akkor most mindegy, hogy Codegen vagy Seasonic?
A vitát le lehet zárni, mert jelentelek moderátornak.
Hart, ezt nem azért írom, mert nem vagyok megelégedve a válaszaiddal, csak szólok: ne mond másra megalázóan hogy 61%-os, vedd figyelembe hogy te csak 50%-os vagy :D
,,Mondanám, hogy olvasd el a kommenteket, de inkább ne tedd, én most olvastam el, azt kell mondjam sok az idióta."
Beleolvastam, ez tetszett: "ipari hulladék" :D
"ne mond másra megalázóan hogy 61%-os, vedd figyelembe hogy te csak 50%-os vagy :D"
Megalázóan? MEGALÁZÓAN? :)
Mivel nincs kint a neve így mit írhatok róla? 61%-os kolléga
szerintem jó, a kolléga szó mi felénk nem sértés(ahogy másfele se). Az irónia fogalmára meg keress rá vagy mit tudom én, kissé elnézted a jelentését ezek szerint.
Na szóval nem akartam megsérteni, de ezt ő is tudja jól.
Mivel ne csak off legyen így tessék belinkelem a két tápot árgépről.
"Beleolvastam, ez tetszett: "ipari hulladék" :D"
Ez konkrétan közelít az igazsághoz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!