Ha 30%-al nagyobbra felhúzom a processzor, akkor az stabilan fog működni, hosszútávon?
Figyelt kérdés
2012. máj. 1. 16:29
11/15 anonim válasza:
azért akarja a 20%-ot mert a haverja megemelte 10%-kal és nagyobbat akar
köze nincs semmihez, ennek mindent vinnie kell, ha meg nem, akkor vga->bottleneck
12/15 A kérdező kommentje:
"Ne %-os tuningolást csinálj.. Az emel a feszülségtől kezdve a szórzóig meg mindenen. Simán emelj a CPU órajelén és kész." Ha szabad kérdeznem melyik a jobb simán, vagy mindent bele?
2012. máj. 2. 15:45
13/15 anonim válasza:
Hát, ha nem akarsz ártani a gépnek akkor csak addig emeld az órajelet amíg az alapfeszültség engedi. (nem fagy le, nem kékhalálozik a gép). De persze ha felhúzod csinálj több tesztet is és ha stabil akkor nem lesz baja.
14/15 A kérdező kommentje:
Na ezaz, pont ez a lényege, ha stabilan működik. végülis a proci húzásnak is ez a lényege.
2012. máj. 3. 14:14
15/15 anonim válasza:
Nekem egy AMD athlon 3000 ret, sikerült 3500 ra felhúznom és így stabilan futott. Bár csak oprendszer alól engedte az FSB-t húzni, de a többi ( feszűltség,szorzók stb) a biosban lett beállítva.. Ha rám hallgatsz viszont nem tuningolod még nagyobb hűtővel sem. A nagyobb hűtés a hosszabb élettartam halkabb működés miatt van, nem pedig tuning őrülteknek. Lehet, hogy már az én gépembe is megsült valami kitudja.. Holnap rakom újra össze, én nem húznám, főleg azért mert az egy erős processzor...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!