NVIDIA Geforce 8400GS befagy?
Az lenne a gondom, hogy a videókártyám befagy, ha játszok, ha nem, de ha játszok akkor kb 15 perc vagy kevesebb és befagy. Eddig 1 óra a rekord, ameddig bírta fagyás nélkül.
Ha visszaállítom, hogy alaplapi videókártyával menjen a gép, akkor semmi baj, de az meg túl gyenge (tudom, a 8400GS alapból 1 gyenge VGA, de nem akarok én ilyen Alen Wake játékokkal játszani) :)
Kipróbáltam, hogy VGA ról nyomatom a gépet és letiltom az alaplapi videókártyát eszközkezelőben, de úgy is szar volt.
BIOS-ban a video config-nál van hogy auto választás melyiket használja, mindet próbáltam már, de úgy sem jó, resiztem is a bios-t hogyha elrontottam volna valamit benne, de úgy sem jó.
A videókártya LEGFRISSEBB Drivere fennt van, az alaplapnak is, mindennek fennt van + 500W-os táp-om, winchester egészséges, mint a makkom.
Gép:
CPU típusa DualCore Intel Pentium E5700, 3000 MHz (15 x 200)
Alaplap neve Intel Rock Fish DG43RK (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Eaglelake G43
BIOS típusa AMI (04/06/2010)
DMI BIOS verzió RKG4310H.86A.0079.2010.0406.1853.
Monitor nemtom közre játszik -e, de ha igen, akkor az sem lehet baj, mert egy nagy CRT monitorom volt, de a héten lett 1 új 23 colos fullhd LCD monitor szóval itt sem lehet baj.
Valaki tudja a megoldást?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!