NVIDIA Geforce 8400GS befagy?
Az lenne a gondom, hogy a videókártyám befagy, ha játszok, ha nem, de ha játszok akkor kb 15 perc vagy kevesebb és befagy. Eddig 1 óra a rekord, ameddig bírta fagyás nélkül.
Ha visszaállítom, hogy alaplapi videókártyával menjen a gép, akkor semmi baj, de az meg túl gyenge (tudom, a 8400GS alapból 1 gyenge VGA, de nem akarok én ilyen Alen Wake játékokkal játszani) :)
Kipróbáltam, hogy VGA ról nyomatom a gépet és letiltom az alaplapi videókártyát eszközkezelőben, de úgy is szar volt.
BIOS-ban a video config-nál van hogy auto választás melyiket használja, mindet próbáltam már, de úgy sem jó, resiztem is a bios-t hogyha elrontottam volna valamit benne, de úgy sem jó.
A videókártya LEGFRISSEBB Drivere fennt van, az alaplapnak is, mindennek fennt van + 500W-os táp-om, winchester egészséges, mint a makkom.
Gép:
CPU típusa DualCore Intel Pentium E5700, 3000 MHz (15 x 200)
Alaplap neve Intel Rock Fish DG43RK (1 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)
Alaplapi lapkakészlet Intel Eaglelake G43
BIOS típusa AMI (04/06/2010)
DMI BIOS verzió RKG4310H.86A.0079.2010.0406.1853.
Monitor nemtom közre játszik -e, de ha igen, akkor az sem lehet baj, mert egy nagy CRT monitorom volt, de a héten lett 1 új 23 colos fullhd LCD monitor szóval itt sem lehet baj.
Valaki tudja a megoldást?
Ahhoz is van a tápnak köze hogy pl a vidikarim befagy mittom én CS 1.6-ban, pedig fut 350 fps-el.
Ha leveszem olyan grafikára, hogy már vért izzadok hogy élvezzem, és lekorlátozom 45 fps-re akkor tovább húzza fagyás nélkül, mint nagyobb grafikán több fps-el? Ha igen, tényleg keresek már 1 normális tápot...
Ipon.hu
ha ahol vagy olyan nincs akor Chieftec CTG 400W ugyan ugy jó mint Hexa
viszont 2 elözö táp? is ilyen ""minöségi"" volt mint a mostani?
mert akor az (is) baj
de lehet videokártyának is valami baja akár de reméljük nincs
egy normális táp hoszú távon megéri
400w os hexa, ctg elviszi akár jövöbeli 300 ezer körüli gépedet is szóval nem rosz beruházás
A 2 táp még gyengébb gépekből volt beszerelve.
Az FSP Hexa 400w táp megoldható lenne ha nincs is a közelben, mert megtudnám rendelni is.
Most jut eszembe van, hogy nem kapcsol be a gép, ilyenkor kb. 5 percre le kell kapcsolnom a tápegységet, majd vissza és utánna már be lehet kapcsolni.
Akkor tuti a tápegység a gagyi, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!