Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Gyari hutot cserelnem le egy...

Gyari hutot cserelnem le egy jobbra, de milyet is kene venni?

Figyelt kérdés
A nyar kozeledtevel ugy gondoltam, hogy mostmar tenyleg lekellene cserelni a gyari AMD hutomet, egy jobbra. Az uj hutot 10e, maximum 15e forintert vennem kb. Amik fontosak: AM3-as foglalatu az alaplapom, a hutest meg birja egy kis proci tuningal is, ne legyen a hangja osszehasonlithato egy hajszaritoeval, es ezenfelul elferjen egy CM HAF 912+ hazban(minden nyilasan van ventillator) egy GA-MA770T-UD3 (rev. 1.4) alaplapra, aminek a procihoz kozelebb eso reszeben is vannak RAM stickek (Corsair Vengeance RAMok, szoval nem kicsik).

2012. máj. 1. 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
0%

Lehet hogy én vagyok a hülye de áruld el mi az a hut.

A kereső ezt dobta:

Hut (lakás) , egy kis nyers és menedék

Hans Hut (1490-1527), anabaptista vezetője

Hut Records , egy angol zenei rekordokat cég

Sunglass Hut International , a legnagyobb amerikai kiskereskedelmi napszemüveg

Software Hut , egy számítógépes szoftver fejlesztő cég

William Hut , norvég énekesnő

Barnes-Hut szimuláció a gravitációs erők, más néven a Barnes-Hut szimulációs algoritmus n-test

Pizza Hut , egy multinacionális gyorsétterem lánc

2012. máj. 1. 11:35
 2/4 A kérdező kommentje:
Nemtudodm mennyire tunt fel neked te gyoker, de angol a billentyuzetem, de amugy MAJDnem nevettem rajta... OHWAIT!
2012. máj. 1. 11:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Milyen procid van?

Amúgy ezt ajánlom: [link]

2012. máj. 1. 11:53
 4/4 A kérdező kommentje:
Phenom II x6 1100T. Ezt mar neztem regebben es nekemis tetszett, csak egy gondom van vele, hogy sokan panaszkodnak arra, hogy a muanyag felfogo keret megreped rovid idon belul, vagy az elso leszereles es ujrafelrakas utan. Ez jelent valami veszelyforrast akkoris, ha en speciel kulonosen ovatossan nyulok a gepemben levo alkatreszekhez?
2012. máj. 1. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!