Hogyan vehetem rá az XP-t, hogy "lássa és el is fogadja" a Realtek AC97 Audio hangkártyám? Minden szól rajta, video és mp3 lejátszás, kivéve a netes hangokat, pl Youtube.
Nem tud internet-böngészőbeli hangot lejátszani az integrált alaplapi hangkártyám. Tehát youtube videók, html alapú webrádiók stb, de csak ez! Más minden oké, Realplayert, Winampot nyitó webrádiók hallhatók, videolejátszóim és mp3-aim (KM, Jet, winamp) hangja jó, mind szól.
Probléma a következő:
a "Vezérlőpult-Hangok és audioeszközök" után megnyíló ablakban: negyedik fül a "Hang".
Itt a "Hanglejátszás"nál az Alapértelmezett eszköz ÜRES. A legördülő menüben csak egy van: "Realtek AC97 Audio", ami oké, hiszen minden más beállításnál ugyanez van és ott működik. Ki is tudom itt is választani, de amint az "Alkalmaz" vagy "OK" gombra kattintok, ismét kitörli ezt és üres lesz, ergo továbbra sincs hang az internetes videóknál. Drivert már telepítettem többször, ugyanez a hiba fennáll. Mit tehetek, mire nem jöttem rá? Kodek lehet oka, hogy nem engedi aktiválni az eszközt, hanem ismét üressé változik?
Alaplap: GigaByte K8NS Pro
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!