Vajon meghalt a hangkártyám?
Adott a következő helyzet: Integrált hangkártyám nagyon zajos, minden belehallatszik, ezért előkaptam a régi SB Live! hangkártyámat, szépen meg is találtam hozzá a Creative honlapján a 2010-es Vista/W7 drivert és szépen feltelepítettem. Gondom nem volt vele és kíváncsiségból elkezdtem nézegetni, hogy mit is tud a kicsike. Átállítottam 24 bit 96000 Hz Stúdióminőségre és akkor jött a baj... eszevezett sípolás és befagyott a rendszer. Újraindítottam, de ekkor már nem látta a kártyát. Csináltam egy rendszervisszaállítást, aminek eredménye ugyan nem volt, de újra fel tudtam telepíteni a kártyát. Most már az Eszközkezelőben látom, de a Hang menüben csak a digitális kimenete érhető el, se analóg, se mikrofon...
Mit tegyek? Vajon meghalt a hangkártyám?
Köszönöm a válaszokat!
Most egyenlőre hagyom így , mert beletettem egy szintén '99-es CT4810-es, azt rögtön felsimerte a W7, és nekem most olyan mindegy hogy 5.1 vagy sem, hiszen úgysem használom ki :)
De kösz a segítséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!