Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Több helyen olvastam hogy nem...

Több helyen olvastam hogy nem ajánlják a Dell laptopokat! Miért?

Figyelt kérdés

Például ezt a típust: Dell Inspiron n5010

Még lenne rá 2év garancia, szerintetek inkább mást nézzek

2012. ápr. 23. 18:40
1 2
 11/12 CactusClone ***** válasza:

Dell gépekkel foglalkozom. Az, hogy valaki azt mondja, hogy nem jó gépeket ad a Dell, az valószínű, abból fakad, hogy valamelyik márkának az elkötelezett fan-ja. Ami nem baj, csak szűk látókört feltételez.

Több más márkának a gépeit is adtam már el, és nem tudom azt mondani, hogy ezzel vagy azzal a márkával több gond lett volna.

150 ezer forintos notebook árkategóriában nincsenek csodák. Közel ugyanazt kapod, ugyanolyan minőségben. Az alaplapot is legyártották valahol, a kijelzőt is gyártja valaki, a házat is.

Az én véleményem csupán annyi, hogy nem vennék használt notebookot. Azt írtad, még van 2 év garja. Tehát valószínű, 1 éves a gép (azért valószínű, mert én 3 vagy 4 évvel adom a Dell gépeket). Feltételezhető, hogy az akku mostanában fogja megadni magát. Utángyártottban is kb. 15-20ezer egy új akku (akkura csak 1 év a jótállás, hiába 3 vagy 4 év a notebookra), 150 körül meg új Inspiront kapsz Ci3-as procival.

2012. ápr. 23. 20:23
 12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm
2012. ápr. 24. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!