Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tudnátok ajánlani jó teljesítm...

Tudnátok ajánlani jó teljesítmény/ár laptopokat?

Figyelt kérdés
Nem kell csúcsgép, de szépen fussanak rajta az újabb játékok is.

2012. ápr. 23. 00:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Acer Aspire 5755G-2434G64MNKS. Legalábbis 2 hónapja ez volt a legjobb, azóta nem néztem. Ha erősebb kell, 180-200 körül folyton hirdetnek i7-es Dell N5110-et, de abban gyengébb a videókártya és rosszabb a minősége (meglepő, de így van).
2012. ápr. 23. 07:57
 2/9 Pj0tr ***** válasza:

LOL

Nem kell csúcs gép, DE "szépen" fussanak rajta az újabb játékok.

Akkor a szokásos felsorolás:

1) A laptop nem játékra való

2) Lehet, hogy el-el futnak rajta, de egyszerűen nem lehet olyan hűtést adni nekik, hogy ne főjenek meg hosszabb távon

Nekem N7110es dellem van, de ha elindítom egy játékot akkor a bal csuklómon égési sérüléseket szenvedek 30 perc után :S

A mai laptopok lehet, hogy 4 magosak, de általában 2 GHz körül pörögnek, amit ha kicsit melegebbek, akkor ki sem tudják hozni, mert visszafogja magát. Szemben egy asztali mag 3+ GHzével.

Lehet, hogy jól hangzik a vga kódja és RAM mennyisége, de mindegyiknél ott van, hogy M, Mobility vagyis modil eszközbe szánt kisfogyasztású cucc. A feaure listája ugyanaz,mint az azonos típusú asztaliban, de igencsak vissza van fogva, hogy ne süljön meg.

2012. ápr. 23. 08:55
 3/9 anonim ***** válasza:
Így van, nekem is égeti az i5 a kezem, ha játszok. De alapjáraton jéghideg, és 4.5 órát meg akksiról - az meg nem árt, ha van benne tartalék.
2012. ápr. 23. 10:07
 4/9 anonim ***** válasza:
Elég rossz lehet a laptop, ha "égeti a csuklód" játéknál. Lehet, hogy csak ki kéne takarítani. Nekem Asus K53sv van, i5ös procival gt540m videó kártyával és 8gb rammal. Minden játék elfut rajta Medium-High beállításokon. Egyáltalán nem égeti a kezem, hidegebb a gép teljes felső területén mint pl. a szék a lakásban. Mennyiért akarnál venni laptop-ot?
2012. ápr. 23. 11:46
 5/9 anonim ***** válasza:
(előző vagyok). A melegedéshez visszatérve. A laptopokat alapból úgy tervezik meg, hogy magasabb hőt kell kibírniuk mint egy asztali gépnek. Pl. az asztali gépbe való i5 2500k-nak a TCASE 72.6fok, míg egy laptopnál míg egy i7es laptop procinál már 100fok. Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy még jó ha 90fokon megy a gép. 70-80fok teljesen normális laptopnál, teljes terhelés közben (pl játék).
2012. ápr. 23. 11:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Új a laptop, nincs mit takarítani rajta.

Az Asus ráment erre a cool surface dologra, de mindenhol máshol melegebb a cucc, nekem nem tetszik ez a megoldás. Az Acernek legalább az alja hideg, ami nekem szempont, mert sokszor a lábamon tartom. :)

2012. ápr. 23. 13:23
 7/9 anonim ***** válasza:
Ennek az asusnak az alja melegebb, mivel ez az IceCool technológiának köszönhetően a kéznél nem melegszik csak alul. Én vettem, hozzá egy Cooler master hűtőpadot és így most már a lábamat is hűti ha az ölemben van.
2012. ápr. 23. 13:37
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, így visszanézve tényleg bután hangzik, h fussanak rajta a legújabb játékok, bocsi. Amúgy én olyan 100-150 körüli gépekre gondoltam, hogy ilyen árkategóriában melyik laptopok a legerősebbek.
2012. ápr. 25. 22:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Lásd első válaszom. Én 148-ért vettem.
2012. ápr. 25. 22:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!