Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Dell Alienware m17x R3 3d...

Dell Alienware m17x R3 3d kijelzőt lehet valahogy kikapcsolni?

Figyelt kérdés
Mindíg aktíp a 3d kijelző vagy ki is lehet kapcsolni, és normál kijelzőre állítani?

2012. ápr. 22. 21:30
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Én a VGA kártya szoftweres részénél keresgélnék
2012. ápr. 22. 21:36
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Megfigyelés: Valaki minél gazdagabb és minél drágább gépet vesz, annál kevésbé tudja elolvasni a használati útmutatót.
2012. ápr. 22. 21:48
 3/14 A kérdező kommentje:

érthetőbben????

Vezérlőpult, videokártya, ezen belül semmi :/

2012. ápr. 22. 21:50
 4/14 A kérdező kommentje:

Megfigyelés: Valaki minél többet olvas Gyakorikérdéseket, Annál több olyan kérdést talál amit nála gazdagabbak írnak,

észreveszi hogy nem a családit kéne kéregetni az államtól, inkább el kéne menni munkát keresni, így mivel ő ezt nem képes megtenni, inkább ír egy lealázó kommentet a nála sikeresebbeknek. Gratulálok Magyarország!!! :)

2012. ápr. 22. 21:57
 5/14 A kérdező kommentje:
Felhúznak amikor a kispücsűek irigykednek!
2012. ápr. 22. 22:04
 6/14 anonim ***** válasza:

[link]

igy néz ki a vga szoftver ? ha igen akkor rakjad a csuszkát defaultra.

2012. ápr. 23. 00:12
 7/14 anonim ***** válasza:
87%
Lássuk csak... Ha feltételezzük, hogy a kütyüt értelmes munkával szerzett pénzből szerezted, akkor biztos tanult ember vagy, kiváló szaktudással és remek állással. Aki ennyire okos és iskolázott, azzal normális esetben nem fordul elő, hogy magától nem jut eszébe, hogy elolvassa a kapott dokumentációt, illetve keressen magának egyet. Nos, mivel mégis efféle anomália történt, ezért született a szarkasztikus komment. Ellenben ha valaki egyéb, kevésbé megerőltető módon jut a dolgaihoz, akkor amellett nem fura, ha hülyeségeket kérdez, életképtelen, és még a stílusa is undorító. Mivel manapság ez a "felső tízezer" javára igaz, valószínűbbnek tartottam, hogy csak egy elkényeztetett kis mitugrálsz vagy, aki elvárja, hogy megrágják helyette az ételt, esetleg valami politikus. Erre az is utal, hogy sikerült felhúznom téged azzal, hogy rátapintottam a lényegre, az igazság fáj ugyebár, valamint rögtön jön a demagóg magyarkodó (vagy antimagyarkodó?) szöveg is. Tipikus. De ne aggódj, nem te vagy az egyetlen ilyen a világban, láthatóan nem csak te nem értetted meg a lényeget, ha már a százalékokat is nézzük. Mellesleg az is tipikus, hogy a válasznak nem a hasznosítható részét nézted (használati útmutató), hanem azt, amin vérig lehet sértődni. No, ez egy igazi emberi tulajdonság.
2012. ápr. 23. 00:21
 8/14 anonim ***** válasza:

Ebben nekem a billentyű világítás tetszik leginkább. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=dr685dSVz7k

Itt van sok infó róla angolul.

Ha a fordításhoz kell segítség, akkor töltsd le a Google eszköztárat. Abban van web oldal fordító funkció is.

Google fordító címe: [link]

A Dell gépről infók itt találhatók: [link]

2012. ápr. 23. 12:51
 9/14 A kérdező kommentje:

Nekem is, köszi :D

Te kis fütyi hányszor mondjam el hogy nincs Alienware gépem csak kíváncsi vagyok uristen -.-"

2012. ápr. 26. 21:24
 10/14 A kérdező kommentje:
Egy barátom nem akarja elárulni, mellesleg látom sok időd van irogatni, szerintem menj el csajozni, vagy ilyesmi, ne a gépet bújd.
2012. ápr. 26. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!