Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Bios kódot hogy lehet kikapcso...

Bitangjó kérdése:

Bios kódot hogy lehet kikapcsolni?

Figyelt kérdés
Most vettem egy MSI MS-6763 alaplapot és sajnos le van kódolva a BIOS-a (Phoenix). Már kivettem az elemet vagy 10percre, de még most is kéri a kódot. Valami egyéb ötlet?

2012. ápr. 10. 15:50
 1/9 anonim ***** válasza:
megkérdezed az eladótól a kódot. vagy újrarakatod a biost
2012. ápr. 10. 16:31
 2/9 coopper ***** válasza:

Szia.

Ebben (ha ez olyan mint a tied) : [link]

37 oldal : Clear CMOS Jumper: JBAT1

Sok sikert.

Üdv.

2012. ápr. 10. 17:01
 3/9 A kérdező kommentje:
Sajnos nem jött be a Jumper :( Próbáltam elemmel, elem nélkül, de semmi. Kéri ugyan úgy a kódot. Viszont most olyat írt ki h CMOS checksum error-Default loaded. Ezután megáll és csak akkor lép tovább ha nyomok egy F1-et. Még vmi ötlet? :S
2012. ápr. 10. 20:52
 4/9 coopper ***** válasza:

Szia.

Tudnál egy képet linkelni a kódkérésről ?

Ha a jumperelés nem segitett, akkor már nem marad más hátra csak a Phonix bios master passwordjai.

Próbáld a Hiren boot CD-t azon vannak ilyen bios feltörő progik + Master passwordok is.

[link]

Sok sikert.

Üdv.

2012. ápr. 10. 21:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Ehhez hasonló: [link]
2012. ápr. 10. 21:22
 6/9 coopper ***** válasza:

Szia.

OK. Köszi.

Erre nem tudok 100%-os garanciát vállalni, már régen volt és nem is emlékszem pontosan de egyszer amikor ilyet csináltam, nem volt elég az, hogy csak átraktam a jumpert a 2-3 pozicióba, be kellett inditani a gépet, és akkor kiirta, hogy cmos törölve, és hogy kapcsold ki a gépet és tedd vissza jumpert az 1-2 pozicióba.

Mondom ez nem 100 % úgy, hogy csak a legvégső esetben próbáld ki, mert elszállhat az alaplapod is.

Esetlegesen kérdezd meg a Phonixesektől e-mailban.

Vagy próbáld a hiren boot-ot, azzal is sikerült már bios passwordöt törölni.

Sok sikert.

Üdv.

2012. ápr. 10. 21:33
 7/9 coopper ***** válasza:

Üdv.

Nézd meg ezeket is :

[link]

[link]

Üdv.

2012. ápr. 10. 21:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam 2-3ba beindítani, de elkezdett sípolni mint mikor rammal van baja (folyamatos alacsony magas hangok) de gyorsan ki is kapcsoltam.
2012. ápr. 10. 21:45
 9/9 Frodovagyok válasza:

Ma egy éve és egy napja, hogy kommenteltél. Megoldódott a problémád?

Én csak annyit mondanék, hogy ezért ne vegyünk lopott gépet. Bármennyire is jó árúnak tűnik...

2013. ápr. 11. 23:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!