Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Milyen házad van?

Milyen házad van?

Figyelt kérdés
Kérdés adott, kinek milyen számítógép háza van, mennyire elégedett vele, pozitívumok, negatívumok jöhetnek.
2012. ápr. 14. 16:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
CM Elite 430
2012. máj. 1. 14:45
 12/16 anonim ***** válasza:

valami nevenincs :D márka 3500ft-ért vetem még 5éve :D

nagyon meg vagyok vele elégedve elégé hiányos front usb pár honapja beszart rajta oldallapja hamar deformálodik :D

de hát 3500ft-töl sokat nem várhatok :D

még képet is mutatok rola :D

[link]

[link]

2012. máj. 1. 15:09
 13/16 anonim ***** válasza:
HAF X
2012. máj. 1. 19:20
 14/16 alex25 ***** válasza:
Raidmax Cobra
2012. máj. 11. 20:30
 15/16 anonim ***** válasza:

Sharkoon T9 Value Fekete

+ jól szellőzik, könnyű, viszonylag kis méretű, előlapi usb 3.0 meg mindenféle jóság.

- a porszűrő miatt sokszor kell tisztítani (de ink kint legyen a por mint bent) kicsit hangos ha minden venti megy, komolyabb vízhűtés nem nagyon fér el benne.

2012. jún. 7. 12:48
 16/16 anonim ***** válasza:

HKC 7051ND

+Midegy milyen színű meghajtókat rakok bele, nem foglal olyan sok helyet,jól néz ki előlapon minden van ami kell.

-Nem nagyon tudnék mondani may, hogy az elején lévő ajtón a zsanérok nincsenek becsavarozva mondjuk ez egyben pozitív is legalább nehezen törik el (Csak be vannak pattintva meglepődtem ezen.).

2012. jún. 7. 15:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!