Te milyen országba mely a hazád, szeretnél élni?
Figyelt kérdés
Egy komplex mindenre kiterjedő elgondolás, rövid leírását, leírásokat kérek.
Még is mit vártok el magatoktól és ember társaitoktól?
2012. jan. 11. 16:24
1/16 anonim válasza:
Magyarország, illetve hagyjanak élni és dolgozni!
2/16 anonim válasza:
Magyarország! Drága, édes hazám!
3/16 A kérdező kommentje:
Hogyan képzeled el az élni kifejezést?
Ill. dolgozni most is lehet, vagy ha nincs rá esélyed vagy lehetősséged is dolgozni akarsz valamit?
2012. jan. 11. 16:36
4/16 anonim válasza:
Rendes béreket, 0munkanélküliséget, normális árakat, 0gyülöletet, szabadságot, korrupció mentes politikát. Nagyjából ennyi. Jah és rendes ellátást.
5/16 anonim válasza:
Mit értek az alatt hogy élni?
Pont azt amit mindegyikünk!
-Hagyjanak dolgozni, hogy élhessek én és a családom, és ezért én befizetem az adót, de a többi javamat ne b@szogassák, csak azért mert Kóklerváry Dávidka a BKV élén hozott egy rossz döntést!
6/16 A kérdező kommentje:
Az " ellátás " fedezze a fizetésedből levont adót, vagy lehetne egy kicsit több is?
2012. jan. 11. 16:54
8/16 A kérdező kommentje:
Akár, vagy ahogy te gondolod!
Mond el te mit szertnél az adódból, hogy mihez kezdjen a kormány?
2012. jan. 11. 17:05
9/16 anonim válasza:
Egészségügyi ellátásra természetesen. Legyen oktatás, szórakozási lehetőség. Az ami most, csak normális, korrupciótól mentesen, és természetesen szegénység nélkül.Mindenki tudja mi az, ami az emberiségnek kell.
10/16 anonim válasza:
Olyan rendszer nem létezik, ahol nincsenek vesztesek, szegények. Annál jobb egy rendszer, minél vékonyabb ez a réteg, de olyan sajnos nincs, hogy mindenki jól éljen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!