Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Tökéletes alaplap NAGYON...

Gepzene kérdése:

Tökéletes alaplap NAGYON valósidejű használatra (színpad, zene)?

Figyelt kérdés

A cél az lenne, hogy minél kisebb dpc latency, tehát minél simább "egyszerre sokféle i/o" működést tudjon, nyilván olcsón. Nézegetem én a Gigabyte cuccokat, de nekem "csak" annyi kellene, hogy nagy (80% fölötti) processzorterhelés és folyamatos vinyókerregés mellett is hibátlan (folytonos) legyen a hang néhány ezredmásodpercnyi puffermérettel (asio egy pcie hangkártyán). Tehát AsRock is tökéletes, ha tudja. Előny lesz az is, ha sok az usb, ha van sata3, és bőven elég 2 ramfoglalat max 16G fogadással, tehát mATX is lehet, ha nem az usb-k számán spórol. Egy i5 2500 szeretne belekerülni(nem k), és nem költök csuda vga-ra.

Vagy ha van alaplap kereső, akármi, amivel megoldom, az az egy link is csúcs lenne!

2012. ápr. 14. 11:59
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm, és persze, hogy nincs harag!
2012. ápr. 18. 22:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!