Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről az Intel...

Mit gondoltok erről az Intel Core PC gépről?

Figyelt kérdés

Adatok:

Processzor: Intel Pentium G860 3Ghz

L2 cache: 3MB

Chipset: Intel H61

Memória: 4GB (1x4GB) DDR3-SDRAM, 1333MHz

Videó: Integrált Intel HD Graphics

Audio: Integrált audio

Merevlemez: 500GB SATA300/7200rpm

Kommunikáció: 10/100Mbps ethernet

CD/DVD: DVD-RW drive

Bill., mouse: Logitech USB

Tápegység: 400 watt

Forma/méret: Midi - Torony

Garancia: 3 év

Mit gondoltok, nagy a teljesítménye? Sajna nem nagyon értek az ilyesmihez, azért kérdem. Illetve van még egy másik, annak a neve:Intel Core i3 PC Annyi a különbség, hogy a processzora Intel Core i3 2100 3,1Ghz.

Amúgy a No-Comment informatikai Kft. árulja.

Köszönöm a válaszokat!!!

2012. ápr. 11. 16:10
1 2 3 4 5
 41/44 A kérdező kommentje:
Ja és nem muszály csúcstechnológiájú gépet venni (persze akinek sok pénze van megteheti, de nekem nincs), mert sok mai játék már meg sem előzi a régebbi játékokat. Persze, jobb egy nagyon jó gép, de én ezzel is meg vagyok elégedve és ez a fő. Meg utólag is bele lehet rakni jobb alkatrészeket, úgyhogy nem aggódom miatta. (Ne figurázzátok ki ezt a hsz-t is..)
2012. ápr. 21. 14:28
 42/44 anonim ***** válasza:

Hihetetlen hogy mindig rá tudsz valamivel kontrázni...

"Ja és nem muszály csúcstechnológiájú gépet venni"...muszály=muszáj...és itt nem a technológiáról van szó, mert amiket ajánlottunk is ugyanolyan alkatrészek, nem valami NASA által kifejleszett cuccok...sőt, ha megnézed, szintén i3-2100-as processzorra építettem a gépet, csak jóval erősebb videókártyával, az amd-s konfig pedig full ugyanaz a teljesítmény csak AMD-ben.

"persze akinek sok pénze van megteheti, de nekem nincs"..."Meg utólag is bele lehet rakni jobb alkatrészeket, úgyhogy nem aggódom miatta."...pontosan ezért írtunk neked össze gépet, mert úgy az adott összegből sokkal jobban jártál volna, és nem dobod ki a pénzt feleslegesen, és lett volna egy géped, amihez évekig hozzá se kell nyúlnod, így meg, elment x ezer forintod egy gyenge videókártyára, amit sokkal hamarabb kell lecserélni, és az meg plussz x ezer forint ráfizetés...azzal amit összeírtunk neked most is sokkal boldogabb lennél, és hosszú távon is ugyanúgy ütőképes gép maradna, és a fejleszthetősége ugyanúgy megvan.

És most nem kifigurázom a hozzászólásod, de ebből meg úgy jön le, mintha mi valami félmilliós high end gépet ajánlgattunk volna neked, pedig erről szó sincs, csak szimplán egy korrekt gamer gépet hoztunk ki, ugyanabból az összegből, hangsúlyozom, csak azért hogy neked segítsünk....és arra végképp azt mondhattad volna hogy egy nagyon jó gép ennyiért.

De látom te is csak a magadét mondod, mert az még mindig böki a csőröm, hogy MIÉRT NEM MUTATTAD MEG ISMERŐSÖDNEK A KÉT ÖSSZEÁLLÍTÁST?...a sok hülyeség helyett inkább erre az egy kérdésre válaszolj.

2012. ápr. 21. 15:04
 43/44 A kérdező kommentje:

Na szevasztok srácok, így két évvel a kérdés kiírása után visszatértem, és szeretnék leírni néhány dolgot, először is.

Szeretnék elnézést kérni az összes embertől, aki akkor próbált segíteni nekem és én az akkori teljes hozzá nem értésemmel lehurrogtam, meg csak a saját hülyeségemet, és az akkori ismerősöm szintén "óriási" hozzáértését. Tudom, hogy belőletek csakis a jószándék beszélt.

Szeretném elmondani azt is, hogy akkor azért jóval fiatalabb és éretlenebb is voltam, mint most, őszintén szólva nem igazán értettem a gépekhez, főleg a konfigokhoz, ezért én igazából bíztam abban, hogy az ismerős nem mond hülyeséget, a legjobb tudása szerint ajánl és végül meg is vettem (pontosabban akkor még vetettem) a gépet, bár azt hozzá kell tenni, hogy valójában nekem is gyanús volt az Intel HD, még úgy is, hogy nem nagyon konyítottam hozzá.

Meg is jött, akkor ugye ment a nagy elájulás h áá de jó fasza gép, naná, vitte az 5-10 éves játékokat, na ja. Aztán jött ugye a fekete leves, amikor is kiderült, hogy hát csak nem egy szupergép, akarom mondani játékra való gép, ahogy a kedves ismerős fogalmazott, mert hát ő szerinte ez mindent vitt, teljesen jó, aham, mese habbal :D

Mondanom se kell tapasztaltam szépen az alacsony fps-eket ezerrel, minimum grafikán is alig produkált valamit, + érződött az az 500 giga, hogy baromi kevés ha az ember játszani szeretne vele, de összességében a kérdésben található konfig tagjai közül nagyjából egyik se játékra való.

A vicc, hogy kb. 1 éve már valamiért megint hozzá fordultam, kikértem a véleményét videokártya vásárlásról, majd végül levontam a következtetést, hogy a hírnévvel ellentétben nem sokat ért hozzá ő se valóban, azonban ha jól emlékszem (megmondom őszintén nem olvastam el újra a hozzászólásokat, szinte fáj h annyira akartak segíteni) ezt ti is mondtátok.

Azóta pedig már én is idősebb lettem, tapasztaltabb, tájékozottam a témában, és természetesen ma már tudom, hogy tilos(!!!) előre összerakott gépet venni, ha játszani akarsz, saját magadnak kell összekovácsolnod a vasat, olyan cuccokból amik minőségiek, passzolnak egymáshoz, és nem csak hasadra ütni h nah ez talán jó lesz.

Utólag nagyon köszönöm azoknak, akik akkor próbálták az igazat mondani nekem, ugyanakkor elnézést hogy nem hallgattam rájuk.

Hogy miért csináltam ebből ilyen "felhajtást", hát azért csak szerettem volna (amennyire lehet) normálisan lezárni ezt a kérdést, és ha valaki megnézni majd még valamikor, tudja, hogy a kérdező végsősoron ugyebár nem hülye :D

Amúgy azóta van egy kedves kis pc-m, amit már én raktam össze, és tisztességesen elboldogul bármivel. :D :)

2014. nov. 7. 17:45
 44/44 anonim ***** válasza:
Jobb később, mint soha...
2014. nov. 8. 00:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!