Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mit gondoltok erről az Intel...

Mit gondoltok erről az Intel Core PC gépről?

Figyelt kérdés

Adatok:

Processzor: Intel Pentium G860 3Ghz

L2 cache: 3MB

Chipset: Intel H61

Memória: 4GB (1x4GB) DDR3-SDRAM, 1333MHz

Videó: Integrált Intel HD Graphics

Audio: Integrált audio

Merevlemez: 500GB SATA300/7200rpm

Kommunikáció: 10/100Mbps ethernet

CD/DVD: DVD-RW drive

Bill., mouse: Logitech USB

Tápegység: 400 watt

Forma/méret: Midi - Torony

Garancia: 3 év

Mit gondoltok, nagy a teljesítménye? Sajna nem nagyon értek az ilyesmihez, azért kérdem. Illetve van még egy másik, annak a neve:Intel Core i3 PC Annyi a különbség, hogy a processzora Intel Core i3 2100 3,1Ghz.

Amúgy a No-Comment informatikai Kft. árulja.

Köszönöm a válaszokat!!!

2012. ápr. 11. 16:10
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:

Ne vedd meg akkor az itt ajánlott konfigokat, nem velünk cseszel ki. Nekem nem fog fájni, mert Én vígan használom a saját Phenom II X4 procimat a HD6850-nel és a többi (általam összeválogatott) jó minőségű alkatrésszel :P

Itt jópáran tényleg segítő szándékkal és tapasztalattal próbálták/tuk a pénzedből kihozni a maximumot a minőséget is szem előtt tartva.

Annyit viszont igazán megtehetnél, hogy az elismert szakértődnek megmutatod Alex és Mukedli által ajánlott összeállítást... Ez nem kerül neked se semmibe és ha tényleg szaki, akkor azt fogja mondani, hogy hű ezek tényleg sokkal jobbak!

;)

2012. ápr. 12. 20:37
 32/44 lajospapu válasza:
Nekem is az egyik gepemben a fent emlitett i3-2100 van intel hd graphics 2000-el,egy nagy rakas fos az egesz ,ha jatszani akarsz vele max 2005-2006 os jatekokat tudsz majd fullon,a legtobb mai jatek meg el sem indul meg minimumon se,ne legy huje.Most vettem egy laptopot,i3-2330m egy gt 540M -el,nem atomreaktor,de fenyevekkel jobb a masiknal.
2012. ápr. 13. 09:52
 33/44 A kérdező kommentje:
Pff... Megvettem a gépet és elég érdekes dolognak lettem a tanúja... Képzeljétek igazatok Lett volna, ha azt mondtátok volna, hogy ez jó. Hát tökéletes, minen fut rajta, nem melegszik, nem tom már ki említette, nem fagy le, tökéletes a grafika, nagyon gyors rajta az internet, kompatibilis minden programmal. Úghyogy igenis jól döntöttem és csak nem hazudott az ismerősöm...
2012. ápr. 20. 17:09
 34/44 A kérdező kommentje:
*minden
2012. ápr. 20. 17:10
 35/44 anonim ***** válasza:
64%
2012. ápr. 20. 18:00
 36/44 anonim ***** válasza:
40%

Azok akik hozzáértően írtak ide és próbáltak segíteni nem is állították, hogy le fog fagyni meg sz@r, de téges úgy látszik megzavartak a troll "bekiabálások" és elvetetted a jó ötleteket. Az volt csak párunk felvetése, hogy jelentősen jobbat vehetnél 130k-ból semmi más. Ez is jól megy és az is jól ment volna csak éppen sokkal gyorsabban (játékokra meg més sokkal gyorsabban). Még annyit se tudtál megtenni, hogy megmutatod az ismerősödnek az itteni két, klasszisokkal jobb ajánlatot. Csak magaddal toltál ki, de legalább örülsz neki....végeredményben ez a lényeg.

Most állítottam össze 104.500Ft-ból egy gépet (billentyű és egér nélkül) egy kolléganőmnek és hát azt kell mondjam, hogy játékoknál megeszi ezt a gépet reggelire:

Asus AM3+ kompatibilis alaplap

Athlon II X3, 3,2GHz

4GB DDR3 1333 RAM

Radeon HD 6770 1GB GDDR5 vga

integrált audio

Samsung 500GB SATA2 HDD 7200rpm

10/100/1000 ethernet

Nec SATA DVD író

Chieftec iArena 450W tápegység

Asus TA-822 ház

Garancia: Memóriára 5 év, vinyóra és DVD íróra 2 év, a többire 3 év...alkatrészenként gariztatható!

2012. ápr. 20. 18:12
 37/44 anonim ***** válasza:
64%

Énnekem valójában az okoskodó hangnem nem tetszik...és az hogy itt 3-4 ember próbálkozott hogy ne csinálj hülyeséget, de te csakazért is csináltad, és zéró hozzáértéssel leállsz itt okoskodni.

"Képzeljétek igazatok Lett volna, ha azt mondtátok volna, hogy ez jó."...ugyanabból a pénzből 3x ütősebb konfigot raktunk neked össze játékra, ez alapján a te géped NEM JÓ.

"minen fut rajta"...a 4 éves Core2-esemen is fut minden, mégsem nevezném gamer gépnek.

"nem melegszik"...igen mintahogy ezt megmondtam már neked az elején hogy hülyeség.

"nem fagy le"...utoljára nekem a windows98-as 10 éves gépem fagyott le.

"tökéletes a grafika"...ez így nagyjából semmit nem mond.

"nagyon gyors rajta az internet"...az internet sebessége az a sávszélességedtől függ, nem a gépedtől, kivéve akkor ha egy 10 éves P4-esed van, amit ma egy telefon leköröz tudásban...de mindegy ezzel szintén a hozzá nem értésedet sikerült bemutatni.

"kompatibilis minden programmal"...igen, ez az operációs rendszer érdeme, tapsoljuk meg.

"Úgyhogy igenis jól döntöttem és csak nem hazudott az ismerősöm..."...egyáltalán nem döntöttél jól, viszont ezek után ismerősöd tényleg nem hazudott, csak szimplán annyit ért a dologhoz amennyit te.

Idézenék egy korábbi kommentből:

"Annyit viszont igazán megtehetnél, hogy az elismert szakértődnek megmutatod Alex és Mukedli által ajánlott összeállítást... Ez nem kerül neked se semmibe és ha tényleg szaki, akkor azt fogja mondani, hogy hű ezek tényleg sokkal jobbak!"...ez gondolom nem történt meg, mert akkor most nem ez a géped lenne.

Tényleg csak az idegesít hogy b@szol ránk hallgatni, és annyit b@sztál megtenni hogy megmutasd a "szakértő" ismerősödnek az általunk összerakott konfigot...de tényleg, mennyibe került volna ez neked? 5 percedbe. És lett volna egy géped, amin pár évig kb kimaxolva mentek volna a játékok..ehelyett van egy ótvar gyenge videókártyád, aminek legalább örülsz, gratulálok.

2012. ápr. 20. 20:50
 38/44 A kérdező kommentje:
az op. rendszeres dolgot úgy értettem, h ami pl. fut vistán az lehet nem fut xp-n. amúgy meg inkább ti okoskodtatok jobban, h szar, stb. az internetes dologról pedig ha van egy hd-s videó és nem annyira jó a géped, akk akadozik mert nehezen játsza le....
2012. ápr. 21. 08:08
 39/44 anonim ***** válasza:
52%

"az internetes dologról pedig ha van egy hd-s videó és nem annyira jó a géped, akk akadozik mert nehezen játsza le...."

Ezt ma már egy integrált video chip is képes gyorsítani.

Lehet, hogy neked okoskodásnak tűnik, hogy x összegből ki lett hozva a maximum teljesítmény, ráadásul segítő szándékkal, hiszen ezen csak neked lett volna hasznod (olyan gépet raktak össze a kollégák, amit ennyi pénzből maguknak is megvennének). De most már úgy is mindegy, használd egészséggel a vasat....tényleg csak az a bosszantó, hogy visszajössz lefitymálni a segítőket is, miközben a rosszabb megoldás mellett tetted le a voksot.

Szívem szerint leültetnélek a mostani géped és Alex vagy Mukedli által ajánlott gép elé és megmutatnám a szembetűnő különbségeket.

2012. ápr. 21. 10:05
 40/44 anonim ***** válasza:

"az op. rendszeres dolgot úgy értettem, h ami pl. fut vistán az lehet nem fut xp-n"...ez szintén nem a géped érdeme.

"amúgy meg inkább ti okoskodtatok jobban, h szar"...csak úgy mellékesen, az a 2-3 ember aki segíteni akart neked, soha egy szóval nem mondta hogy "szar"...azt mondtuk, hogy játékokra nem lesz jó, a gyenge videókártyája miatt, és összeállítottunk 2 konfigot is, direkt azért hogy a lehető legjobb élményt kapd ha játszol....az hogy hozzáértőként leírjuk neked hogy sokkal jobban is járhatnál, az nem okoskodás, szimplán jóindulat, mert a saját időnket csesszük el arra, hogy veled vitázzunk, és neked jót tegyünk.

Kiemelném egy mondatod még az elejéről:

"Mit gondoltok, nagy a teljesítménye? Sajna nem nagyon értek az ilyesmihez, azért kérdem."...nem értesz hozzá, most mégis az észt osztod...gratulálok.

"az internetes dologról pedig ha van egy hd-s videó és nem annyira jó a géped, akk akadozik mert nehezen játsza le...."...ez szintén nagyjából egy 10 éves gépre jellemző, és ezt a szintet manapság tudja kb bármelyik processzorba integrált videókártya.

Sőt, volt pár hasznos kérdésem, amire még véletlenül sem kaptam választ:

"Amúgy problémáim:

Milyen márkájú ram?

Alaplap?

Milyen merevlemez?

Milyen DVD író?

Milyen táp??? "

Mert pl nem mindegy hogy az a tápegység egy FSP/Chieftec...amik elérhető áron kínálnak minőséget 10-12 ezer forintért, vagy egy 3-5000Ft-os névtelen tápegység, ami ha elszáll, akkor viszi magával az egész gépedet.

De ha már ennyire okos gyerek vagy, tényleg arra az egy dologra válaszolj, hogy megmutattad e egyáltalán ismerősödnek az általunk összeállított gépet, és ha nem akkor miért nem...de tényleg, erre adj valami ésszerű magyarázatot.

"Szívem szerint leültetnélek a mostani géped és Alex vagy Mukedli által ajánlott gép elé és megmutatnám a szembetűnő különbségeket."...na, egy ilyen "párbajt" tényleg próbálj ki egyszer, megéri. :)

2012. ápr. 21. 11:39
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!