Új PC-t szeretnék összerakni, jó lesz az alábbi config?
Most megyek diák munkára, elég jól fizetnek, ha jól számolom, akkor kb szeptember környékére meg lesz a gép. Hosszú időre szeretném.
Videó kártya: Sapphire 3.0 HD7950 3GB GDDR5
Processzor: Intel Core i7 3820 (ez összefér az Ati kártyával, vagy inkább AMD?)
RAM: Geil Evo Corsa DDR3 2133MHz 2x 4GB
Whinchester: (Belső whinyó) Seagate 2TB 7200RPM SATA-III 64MB ST2000DM001
Alaplap: Gigabyte X79-UD3 (jó lesz az alaplap, vagy inkább legyen más márka. A gigabyte-ot nem ismerem, de rosszat nem hallottam róla.)
Válaszaitokat előre is köszönöm. Tudom hogy drága, de van időm megkeresni az árát. :)
Nem valami jól van összerakva én inkább az 1155 ös foglalatú processzorokat ajánlom amit te akarsz az már inkább halott platform. ramból fölösleges 2133mhz es elég a sima kingmax vagy kingston alaplapból nem ajánlom a gigát nem valami jó mostánában, asus, msi, vagy asrock. De ha leírnád menyi a keret akkor összeállítanánk e
gyet
#7 A számítástechnika eléggé fejlődő iparág. Szinte már futószalagszerűen jelennek meg a jobb erősebb hardvererek. Ami tavaly még a csúcs volt idén már lehet hogy elavult! Szerintem ez a "baj" a pc-vel! Nem lehet előre tudni hogy x idő múlva megjelenő programoknak milyen hardverigénye lesz!
Ja és az árak biztos hogy mindenképpen változni fognak! A helyedben összeraknám ezt a konfigot és 2évig biztos nem kell hozzányúlni!
LGA1155-be fektess. Egy jó alaplap, mondjuk ASrcok Z68 extrme 3 gen3, i7 2600/K, egy megfelelő méretű HDD, a rendszernek egy samu 830-as SSD, VGA-nak meg tökéletes a HD 7950, tápnak meg Corsair TX 650 v2.
"mindenkép intel sokkal jobb mint az amd szutyok processzorai vágod 4 magos i5 veri a 8 magos amd buldozert "
Köszönjük, ebből adódóan nagyon képbe vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!