Jó ez az i7 config HD videó vágásra, és játékra?
Intel Core i7 2600K
Asus P8P67-m rev.3 alaplap
Sapphire HD 6850 VGA
FSP Aurum gold 500W táp
Corsair Vengeance 8GB 1333mHz RAM
WD 1TB 720rpm
A proci jó.
Alaplapból inkább egy Z68-ast vennék, indoklás:
Videokártyákhoz annyira nem értek (Quadros vagyok), úgyhogy hülyeséget inkább nem mondok.
RAM-ot linkeld be légyszíves, mert én 1333-asat nem találtam.
Egy vinyó kevés lesz a vágáshoz...
Kéne minimum 3, egy amin a rendszer van, egy amiről vágásnál olvasol és egy amire írsz. Ha csak egy vinyód van, akkor az iszonyatosan vissza fogja fogni a rendszert. (Ha WD akkor Caviar Black egyébként)
A gyakorlatban milyen pluszt is hoz a Z68 a P67-hez képest?
Tegyük fel nem kell az IGP akkor mi is amit egy átlag ember használ? Semmi. A virtu(jó ennek működésénél erősen számít az igp :)), és az SRT se kecsegtet túl nagy felhasználási körrel stb.. Persze én nem bántani akarom a Z68-as lapokat, csak jelzem hogy egy jó P67-s is ugyan úgy tökéletes lehet.
Az meg megint kérdés hogy a CPU tuning játszik majd a későbbiekben szerepet(ez fontos lenne CPU és chipset okokból is)?
Hát szerintem videó vágásra egy komolyabb vga kéne, meg egy kis plussz ram! Modnjuk egy FirePro V4800, ha nagyon spórolni akarsz a videókártyán, bár akkor inkább egy i5-2500k és egy jobb videókártya, mert ez szerintem gizda lesz!Ha viszont abszolút jó kártyát akarsz videó vágásra, akkor V7900-ast vennék:)
Mit használsz videóvágásra?Programot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!