Ez a config mennyit ér? . O. o
Figyelt kérdés
Alaplap:Asrock N68-S3 UCC
Proci:AMD Athlon 2 X2 250-AM 3 BOX
RAM:2 GB DDR3 1333 MHz Kingmax
HDD:SAMSUNG....500 GB
TÁP:SL-500A-500W
DVD ÍRÓ SAMSUNG SATA
VGA:NVIDIA G FORCE 9500 GT 512 MB
Szerintetek mennyit ér???..O.o
2012. márc. 8. 14:41
2/36 anonim válasza:
65-80 ezer közt valahol, ha újszerű állapotú.
3/36 anonim válasza:
lidmayer: ne zavarjon hogy egy 500 gigás vinyó magában 25 ezer újan...
4/36 lindmayer válasza:
nem zavar
de használtan max tízet ér
5/36 anonim válasza:
min 15. az állapotától függ. na most akkor ha össze adod kb mennyit ér az egész! gép akkor kb 65 ezer. jó esetben 80at is megkaphatja érte... 30 az nagyon kevés lenne egy ilyen gépért..
7/36 A kérdező kommentje:
A gép k*rva jó állapotban van....:D...semmi baja...és azt szeretném még tudni h ugye írtan vidi kártyát.....ez jó bele v kéne jobb mer van 1 másik ati radeon hd5450...az jobb?....v milyen kéne?...O.o...Mert járékra kéne....rendeltem mév 4 gb ramot...mi kéne még? ..O.o
2012. márc. 8. 14:53
8/36 anonim válasza:
Ez 75ezer monitorral együtt:
A tiednek kb. 35-40 ezer forint a reális ára ha jó állapotban van.
9/36 lindmayer válasza:
hoppá videokártya is van benne, azt nem láttam
a merevlemeznél maradva én a múlt hónapban vettem egy terássat 15k-ért(persze hibátlan), lehet hogy szerencsés vagyok, de használtan a 16-17 ezerért lehet már kapni a terrásakat is
10/36 anonim válasza:
lindmayer: szerencséd volt :) terrásakat ált 20 felett szoktam látni teszveszen is, használtan. a házt sem írtad hogy van-e vagy milyen. az is számít benne pár ezret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!