Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Akinek van/volt xbox360-ja...

Akinek van/volt xbox360-ja annak történt már olyan hogy pár óra után túlmelegedett a gép, s más ilyesmi problémák voltak-e és annyit szeretnék a "te cs*cska minek írod ki ezt " az ilyen kommentektől megkímélhetnétek?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 17:04
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
semmi csak annyi h hogy lehet ?
2012. márc. 29. 17:45
 12/17 A kérdező kommentje:
tök mind1 hülye kérdés volt vegyétek úgy h nem írtam semmit .
2012. márc. 30. 14:55
 13/17 anonim ***** válasza:

A vezeték nélküli wirelessel vagyis vezeték nélkül csatlakozik.Szóval a konzolban és a kontrollerben van egy wireless adapter,a kontroller küldi a jelet a konzol pedig fogadja.Kb mint egy TV távirányítója csak másképp működik,nem kell feltétlen a konzolra irányítanod egy pontba.Akár háttal is állhatsz neki,vagy át mehetsz a másik szobába,akkor is fogadja a jelet a konzol.

Úgy tudod csatlakoztatni hogy a kontrolleren van egy kis wireless gomb,azt nyomva tartod.Ilyenkor a kontroller küld egy jelet a konzolnak,a konzol ezt érzékeli és regisztrálja a kontrollert,innen kezdve pedig csak a kontroller közepén az Xbox logót kell megnyomnod hogy a kontroller bekapcsosljon.Amint bekapcsol a konzol automatikusan érzékeli a továbbiakban.Szóval azt a kis wireless gombot csak egyszer kell használni az aktiváláshoz,utána az XBox logó-s gombot kell használni a kontroller közepén.

De USB kábellel is rá csatlakoztathatod a konzolra,de ez inkább csak töltéshez szükséges,nem kötelező.De ha a kontrollered aksija megadja magát netalán vagy valami,akkor így USB-vel is csatlakoztathatod mint egy hagyományos kontrollert de csak 2-őt lehet így a konzolra csatlakoztatni.Amúgy PC-re is csatlakoztathatod hogy áramot kapjon vagy hogy töltsd az aksit.

Nem tudom az újabbaknál hogy van,de az én konzolomhoz a kontroller elemmel jött,szóval aksit külön kellett venni bele.Arra már nem emlékszek hogy az USB kábelt adták-e hozzá vagy az aksihoz kaptam,de nyílván az akisval kaptam az USB kábelt.Már nem emlékszek.

2012. márc. 30. 15:07
 14/17 A kérdező kommentje:
Kösz :)
2012. márc. 30. 16:42
 15/17 anonim válasza:
Nem tudom, hogy az előttem szólóknak milyen xbox-uk van(slim,elite,arcade stb.) de a slim-nél ezt a problémát mely jelen esetben a túlmelegedés már orvosolták. A régebbi típusoknál pl. arcade valóban voltak ilyen problémák, és 3LED hibák, de én személy szerint még nem hallottam olyanról, akinek 3LED hibás lett volna a SLIM-je.
2012. ápr. 3. 16:00
 16/17 A kérdező kommentje:
ühümmm oké kösz :D
2012. ápr. 3. 21:32
 17/17 anonim ***** válasza:
A Slim nem is lesz 3 led hibás mert ezt a dolgot kihagyták belőle helyette majd kiír a képernyőre egy hibaüzenetet mielőtt valaki azt mondaná hogy nem melegszik túl gondolkodjon el azon hogya CPU és a GPU EGYBE VAN ÉPÍTVE szóval ha valami baj van kuka az egész nincs javítási lehetőség mint az előző modelleken!!
2012. júl. 16. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!