Nektek voltak ilyen problémák?
SZeretném a gépemet fejleszteni és szeretném tőletek kérdezni mennyi az esélye annak h vissza kell vinni a garanciába mert elromlott. (gondolok itt proci, ram, alaplap, vga, táp)
Mert az lenne a helyzet h sokkal olcsóbban tudok ujonnan beszerezni dolgokat de sajnos nincs rá garancia, nem vállalnak rá. és hogy akkor mennyi lenne az esélye h elromlik a beüzemelés után?
Akkor is kifoghatsz gyengébb minőségűt, vagy selejtet. :)
Szerintem a garancia igen csak fontos. Ha elromlik valami, újat kell venned, mert kuka lesz a hibás alkatrész. De mint mondtam, te döntsd el.
Amint látom nem vagy nagyon eleresztve anyagilag,amit ne vegyél sértésnek,nagyon sok ember így van sajnos,még én is! Tehát ha fontos hogy mennyiért tudsz alkatrészeket beszerezni,akkor nagyon is fontosnak kell hogy legyen a garancia. Mert ugye sosem lehet tudni,még a legbeváltabb gyártónak is akadnak selejtes,hibás hardverei. És ha kifogsz egyet hidd el jó ha van rá garancia.
De ezt neked kell eldöntened hogy vállalod a kockázatot.
" de nemmindegy h 130 ezret vagy 80 ezret költök rá "
ez igaz,de ha később valamelyik alkatrész hibás lesz nincs hova vinned,és azt újból meg kell venned. Itt a kockázat. Lehet nem lesz baj,de ezt nem tudhatod!
És igen,sajnos elég sok terméket visznek vissza garanciás javításra. Ahogy mondtam,a döntés itt a tied.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!