Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kingston urDrive pendrive...

Trollololo kérdése:

Kingston urDrive pendrive problémák?

Figyelt kérdés

Szaisztok!

van 1 Kingston urDrive 16gb-os pendriveom.

az első probléma az lenne hogy nem enged rárakni 4gb-nál nagyobb fájlokat. pls valaki írja le hogy s miképp tudnám leformázni és NTFS fájlrendszert rátenni (Win7)

a 2. probléma az lenne hogy hiába tettem rá egy filmet (avi formátum) ha bedugom tv-be, ott nem jelenik meg (de nincs video menüpont sem). zenénél, képeknél ez nem fordul elő, azoknak van saját menüpontjuk

előre is kösz a válaszokat

2012. jan. 21. 13:40
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha tv-hez szeretnéd használni csak FAT 32 ben szabad formázni win 7-nél amúgy a legjobb az eXFAT kiterjesztés de sajnos a Win 7 -en kívül semmi nem kompatibilis vele
2012. jan. 23. 17:29
 2/7 legendavagyok01 ***** válasza:

Az exFat-ot vista sp1-től alapból mindegyik win kezeli, illetve aki normálisan frissíti a rendszerét, annak ez nem gond, mert az xp-hez is van (volt)exFat frissítés:

[link]

Linux-on is lehet, csak ott hegeszteni kell.

A kérdéshez: Ha nem is jelenik meg video menüpont, nem lehet, hogy nem is játszik le videót. Van olyan, amelyik csak képet és zenét kezel. (De egyébként erre van a használati utasítás, hogy megnézze az ember.)

2012. jan. 23. 18:25
 3/7 A kérdező kommentje:
az a helyzet, hogy a gépen látom a video mappát a music meg a photos mellett, csak ez TV-n nem jelenik meg :S
2012. jan. 26. 19:08
 4/7 legendavagyok01 ***** válasza:
Írd már le a tv pontos típusát.
2012. jan. 26. 19:16
 5/7 A kérdező kommentje:
Samsung T22A300 LED TV 22,5" FULL HD
2012. jan. 27. 14:46
 6/7 legendavagyok01 ***** válasza:
Én azt találtam a technikai leírásban, amit tippeltem. Csak képeket (jpg) és zenét (mp3) játszik le magától, videót nem.
2012. jan. 27. 15:12
 7/7 A kérdező kommentje:

a tököm :S:S ezesetben ezt elsz*rtam xDD

azért köszönöm szépen a segítséget :D zöld kéz megy

2012. jan. 27. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!