Játékra az FX 8120 vagy egy intel core i5 lenne a jobb halottam már ezt is azt is. Érveket kérnék nem csak annyit hogy fx 8120 vagy i5?
Az érv: Mert nekem is az van, és nagyon bevált.
Tudom, erre nem vagy kíváncsi, de azért leírom: i5 :)
Ha a két kérdésemre válaszolsz írok elég érvet.
ui: Mire kéne egyáltalán?
Én speciel az intel i5 2500k-val összehasonlítva tettem fel hasonló kérdést (noha én full konfigra értettem, nem csak procira) sapphire HD6850 2gb ddr5 kártya mellé.
Itt nekem 1 ember mondta, hogy szerinte a jövőre nézve a bulldozer jobb, de 20an pedig azt, hogy az i5.
Azért filózok még ezen én is, mert az érv ami miatt a bulldozerre azt mondják, hogy nem jobb az az, hogy még a maiak közül se mind a régiek pedig egyáltalán nem használják ki a magokat, de a jövőben nem tudom mennyire lenne jó/jobb.
# 5
Játék szempontból a te konfigod elég előnytelen, akkora VGA limited lesz hogy csak na.
teljesítményben a 8120 pariban van a kisebb i5-ökkel. alázásról szó sincs. amiben erős az i5, az a teljesítmény/fogyasztás arány, mivel a fogyasztása nagyon alacsony.
én azt mondom, hogy hosszú távra mindkét architektúra ugyanolyan jó, vagy rossz választás, mivel a jövő úgyis a heterogén chipeké, és ezek közül egyik sem az.
Azt a Hexa 5000W-os tápot megnézném :P :D
Amúgy erről a témáról már sokat tárgyaltak, nekem FX4100-am van jó, egyik barátomnak i5 2500k az is jó, szóval a dolog teljesen szubjektív, azt vedd ameilyik szimpibb ;) Ennyi :) (ez egy nem technokrata nem teljesítmény függő arc válasza volt)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!