Mi a különbség a 2 között? (az áron kívül) Halottam hogy az amd játékra jobb meg olcsoban kilehet hozni 1 amd gépet
Nagy kép
Intel Core i7-2600K processzor
AMD Phenom II X4 965 Black Edition processzor
az i7-es aránytalanul drága....és nem tud annyival többet mint amennyivel többet kell érte fizetni...
de ha a pénz nem számít akkor vedd azt mert gyorsabb mint az amd...
amugy mind a 2 4 magos, és szorzótármentes tuningbarát proci...és az alap órajelük is egyezik...
amugy ha játékra vennél procit akkor az amd ajánlanám....mert még az sem lesz kihasználva nemhogy az i7...
sőt még egy phenom II 955 BE is elég lenne...de az is számít hogy milyen vga-t hajtassz vele...milyen lesz a vga-d?
nyugodtan veheted mellé a 955-öt mert még ugy is vga limitesek lesznek a gémek...
de ha ujítassz az sem baj mert egy 955 BE még egy gtx 560 ti-t is kiszolgál...
ami mondjuk 8 giga ram és egy fsp táp mellett még 2 évig is ütőképes gamer konfig HD kategóriában is!
jah......én nem tudtam hogy már megvan...akkor mi a kérdés?
jó az a proci.akkor inkább már vga-ra költenék..
Ezt komolyan kérded, mármint a vga s dolgot?
proceszor böven elég
viszont mi az hogy 9800 GT az ütös? 2008 as kártya
még ha nem is a legroszabb de a
GTX 560 TI mérföldekel jobb és erösebb persze 70W al töbet fogyaszt
Ne vedd sértésnek de ez egy hülye kérdés.
A két processzor nem egy kategória így eleve összehasonlítani is értelmetlen.
Mivel már megvan az amd-d ami bőven elég bármilyen játékra ahogy már mondták cseréld le a vga-t.
Egyébként azt halottad olcsóbban ki lehet hozni amd gépet. a 965 kb 30000 forint míg az i7 kb 65000 Ft.
Ennek fényében értelmetlenséget kérdezel. Talán ha valami i3 procira gondoltál volna na mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!