Rakhatok rá Win 7 64 biteset? Kéne infó a 64 bitről is.
Sziasztok, van 1 gépem, amit újra fogok telepíteni, de előbb kéne 1 kis infó: 64 bites progik nem mennek 34 bitesen, ez fordítva hogy van ? Menni fognak a játékok/programok a 64 bites win7-en ? Jelenleg 32 bites Ultimate van rajta.
Gépem:
-2x2 Gb ram, 1600Mhz
-Amd athlon II 3 magos, 3 Ghz-es
-VGA: ATI Radeon HD 5500, 512 Mb RAM-al.
a 34 bites progi nem fog menni a 64-esen, mert ugyanis nincs ilyen
de megnyugtatlak, a 32 bites alkalmazások 99,98%-ban megy a 64 bites rendszeren is
ez így nem igaz, mert én is belefutottam már ilyen programokba, bár igaz az. hogy egy kivételével a 32 bitesen sem indultak el, de ezek mind tíz éven felüli programok voltak
a mai programok közül mindegyik fel megy, a játékok közül is csak a nagyon régiek nem mennek
:D
de én nem hardveres eszközökről beszélek, azok a dolgok, amikről te írsz azok hardveresen nem kompatibilisek a ma számítógépekkel
én evvel elsősorban a 16 bites programokra utaltam, amik nem fognak működni a win7-tel( én szívesen játszanék még a civilization legelső példányával) de azért pár újabb programnak is vannak kompatibilitási problémája
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!