Jó ha win7 64 biteset rakok fel az alábbi gépre?
Figyelt kérdés
core 2 duo 2.7ghz 5400+
2gb ddr2 ram
geforce 8600gt 512mb
(barátnőmé,idővel bővitve lesz azért gondoltam a 64 bitest)
2012. márc. 8. 17:39
2/14 anonim válasza:
Így van. Tedd fel rá nyugodtan 64 bit-es rendszert és elsőnek a 2GB RAM-ot bővítsd majd.
Egyébként az 5400+ mi akar lenni?
3/14 A kérdező kommentje:
és igy nem lesz lasabb,mintha xp-t raknám fel? bővités azért odébb lesz
2012. márc. 8. 17:53
4/14 anonim válasza:
Biztos, hogy több erőforrást megeszik a win7, mint az XP. Ha később lesz a bővítés és nagyobb gépigényű programokat akartok futtatni, akkor érdemesebb lehet az XP.
Szóval mi is az az 5400+?
5/14 A kérdező kommentje:
ez ugymond fantázia jelző mivel h két magos ezért 5400mhz igy jelölték régen :)
2012. márc. 8. 18:01
6/14 anonim válasza:
Intelnél szerintem sosem jelölték így, csak az AMD csinálja ezt...
7/14 anonim válasza:
szerintem rakj fel rá 64biteset nekem is az van 2gb rammal +athlon x2 4000-el és gf9600-al
8/14 A kérdező kommentje:
amd nél meg régi inteleknél is van ilyen nézzetek utána
2012. márc. 8. 18:33
9/14 anonim válasza:
Nézz utána te... Ha még lenne is a régieknél, a C2D rohadtul nem számít réginek...
10/14 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Mint már mondtam szerintem az Intelnél nincs is nem is volt ilyen. "Utasításodnak" megfelelően utána néztem, de nem találtam erre utalást, úgyhogy kérlek mutass egy példát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!