1db 2GB DDR2es 800MHz-es ram van a gépembe ha 1066MHz-s ramot/ramokat rakhatok bele működni fog?
Mindig megkérdem és ezúttal sem teszek kivételt :))
Alaplapod típusa?
hát nem lesz sok változás mert az az MHz-es RAM ugyanúgy mint a többi MHz-en fog majd menni:(
Ha megfelelt a válaszom akkor kaphatnék egy zöld kezet?:D
nem lesz sok változás ugyan annyi MHz megy majd az új mint a régi:(
előző voltam csak azért írtam le még egyszer mert nem engedi oda írni a MHz-eket
Attól függ, az alaplapod tud e kezelni ilyen gyors memóriákat.
Ha a másik mellé teszed be, visszaveszi azt is 800MHz-re.
Ha lecseréled, semmit nem fogsz észrevenni belőle. A szintetikus tesztprogramokban jól mutat, de mindennapi használatban akár 1333MHz-os OC ramokat is tehetsz bele, azt sem fogod megérezni.
Ott a pont előzőknél.
AD1: A régi órajelén fog menni, persze ezt ha bírja a régi ram, és a lapod akkor fellehet tornázni
AD2:SEMMI értelme. Különbség nem lesz gyorsaságba. Célszerű olyan ramot venni mint az előző.
800MHz és 1066MHz között egy pislogásnyi különbség van... Mondok két példát: 480p-s videót akarsz lementeni egy videoszerkesztővel: 800MHz eredmény: 10:00 perc 1066MHz eredmény: 09:40 perc...
Másik példa: Tömörítesz 3 darab filmet RAR-ba: 800MHz eredmény: 1 óra 1066MHz eredmény: 54 perc
Mondjuk ez attól függ, mi mellé rakod be, de szerintem nem éri meg váltani +3 ezerért.... De te tudod! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!